Spitfire Napisano 6 Lutego 2010 Napisano 6 Lutego 2010 Odkopałem starego spita, to mój pierwszy model w zyciu, jaki sklejałem x lat temu.... Po przez takie eksperymenty doszedłem do całkiem udanych moich innych modeli Model malowany pędzlem zwykłym odrecznie.... Cytuj
Spitfire Napisano 6 Lutego 2010 Autor Napisano 6 Lutego 2010 Zgadza się, kiedy pomalowałem podwozie chciałem wyrównać nierównosci nozykiem budowlanym no i "jakoś" połamało mi się :( dlatego musiałem skompletować i zmniejszyc na wysokosc podwozie od hurracana. Cytuj
Halsey Napisano 6 Lutego 2010 Napisano 6 Lutego 2010 Na pewno dobrze dobrałes osłony na koła? Chowają się obracając o 180 stopni wokół własnej osi i wtedy pod skrzydło? Cytuj
Spitfire Napisano 6 Lutego 2010 Autor Napisano 6 Lutego 2010 Właśnie zle są dobrane nie pasują do otworów, ale nic wtedy innego nie mialem z czasci na zbyciu , za jakiś czas zajmę sie nim odnowie nowy kamuflarz Aero nowe osłonki na koła i kalka Cytuj
Spitfire Napisano 6 Lutego 2010 Autor Napisano 6 Lutego 2010 już zamówiłem taki sam model z ACADEMY, także będzie o niebo lepiej niz ten z przed 4 lat. Cytuj
Kościan Napisano 4 Kwietnia 2010 Napisano 4 Kwietnia 2010 Hmm ... Ja dziś skleiłem swój pierwszy model . Zakupiłem sobie MiG'a 29 Italeri 1/78 i twój wyszedł o niebo lepiej , i teraz nie wiem czy wrzucić na forum ... Cytuj
GanGREEN Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Prawie każdy ma schowane głęboko takie swoje "pierwsze kroki" w budowie modeli,nie każdy ma chęć/odwagę je pokazać.Co do samego modelu,też bym się skłaniał ku temu,aby pozostawić go w formie takiej jakiej został sklejony/pomalowany.Czasem wywoła uśmiech,czasem zmotywuje do uzyskania lepszych efektów. Cytuj
przemekgksw3 Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Zawsze można sobie popatrzeć na ile nasz warsztat poszedł do przodu po kilku latach Też miałem kiedyś takiego spita, ale był z polskimi szachownicami i z trzema łopatami żeby do wcześniejszych wersji był podobny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi