Tysiuniek Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 Gratulacje Ten klimat lubię Malowanie bardzo ładne, pędzlem chyba, tak No i tylko szkoda, że nie wymieniłeś komina, gruby, a ponadto jego góra chyba wymaga szpachli Mógłbyś też dodać suchy pędzel, ale skoro to prototyp, to taki czysty nie jest zły(chociaż przetarcia jaśniejszymi odcieniami by się przydały). Ale temat zacny To co, teraz jakiś kolejny Polak, może wspólny warsztat M1026A2 za dłuższy czas P.S. Czym malowałeś ramę, bo wydaje mi się jaśniejsza niż pełny czarny, a efekt lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 6 Lutego 2010 Autor Share Napisano 6 Lutego 2010 Wielkie dzięki. Model malowany pędzlem - moim aero nie uchwycę takich zaokrągleń kamo. Właśnie dlatego, że jest to prototyp, zrobiłem go w wersji "nówka". Zreszta na fotkach też wygląda jak prosto z taśmy montażowej. Z tym kominem, to chyba masz rację - w następnych modelach coś wymyślę. Rama jest malowana taką moją mieszanką czarnego z białym + cieniowanie, bardzo delikatne. Szkoda, że do tej wersji mam tylko kilka fotek - całą górę kamo musiałem właściwie improwizować. WKM robiłem praktycznie od podstaw, tez na podstawie zdjęć. Następny będzie M998 z GK, na razie jestem na bieżąco z filmem, oglądam go klatka po klatce - chodzi o wychwycenie szczegółów. Kolejne 2 lu 3 modele tez pewnie będą z GK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 Ale wash i suchy pędzel by się przydały, wygląda jak półprodukt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 a co do washa i pędzla - egzemplarz na wystawie świeci się jak psu .... no te uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 Kolejny raz... Wash i suchy pędzel nie są sposobem odzwierciedlenia zabrudzeń i uszkodzeń lecz cienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 7 Lutego 2010 Share Napisano 7 Lutego 2010 Wash i suchy pędzel Faktycznie coś z tego by się przydało. Wymądrzać się nie będę, bo sam stosuję mało odważnie, ale jednak tutaj by się przydało. Poza tym plus za wybór wersji i za wykonanie też, bo bardzo ładnie to wygląda Aha, byłbym zapomniał... Teraz już się nie wykręcisz od zdjęcia całej kolekcji. Skończona Trynka, skończony ambulans, za oknem całkiem dobre światło - do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 7 Lutego 2010 Autor Share Napisano 7 Lutego 2010 Eee tam...Przy kolekcji BaldPumy czy Twojej to nawet wstyd się chwalić. Nie bardzo jest czym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 7 Lutego 2010 Share Napisano 7 Lutego 2010 Nie wymiguj się Nie masz się czego wstydzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 7 Lutego 2010 Share Napisano 7 Lutego 2010 Super humvee (pojazdy prezentowane na wystawach uzbrojenia są wyczyszczone na wysoki połysk) Bardzo mi się podoba Proszę o fotki całej Twojej zacnej kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 7 Lutego 2010 Share Napisano 7 Lutego 2010 pojazdy prezentowane na wystawach uzbrojenia są wyczyszczone na wysoki połysk Wash i suchy pędzel nie są sposobem odzwierciedlenia zabrudzeń i uszkodzeń lecz cienia. sory za zaśmiecanie ale czasem nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi