emeryt Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 Witam jest kilka sposobów wykonania reflektorów,maja swoje wady i zalety,który ze sposobów według was jest najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 8 Lutego 2010 Super Moderator Share Napisano 8 Lutego 2010 Kolego, poszukaj na forum, a na pewno znajdziesz taki temat. A założyłeś temat w złym dziale. Poszukaj pod tym linkiem viewforum.php?f=40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuch007 Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 Cześć. Żeby nie zakładać nowego tematu zapytam się tutaj. Czy da sie jescze odratować klosz zmatowiały od kleju? Jeśli da sie to naprawić to jak to zrobić? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtex Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 jest srodek który się nazywa debonder on powinien usunąć smugi z kleju jeśli jest to klej CA np. http://www.horus.net.pl/produkt6369_preparat_3m_ac_68_debonder.html Drobna rada ja przy wklejaniu przeźroczystych częśći np, szyb używam sidoluxu nie brudzi i nie zostawia smug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 Czy da sie jescze odratować klosz zmatowiały od kleju? Jeśli da sie to naprawić to jak to zrobić? Nic prostszego jak przeszlifować go papierem ściernym 2000 i zrobić pastami polerkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuch007 Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 Wielkie dzięki . Ja kleję klejem do szybek humbrola ale kiedyś na allegro kupiłem model z właśnie zalanym światłem ale zanim sie wezmę za jego renowację to mam jeszcze przed sobą trzy fajne modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi