Artur D. Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 I właśnie ja zawsze przyklejam owiewkę PRZED malowaniem, i nie mam wtedy takich zonków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 Łooo kurde, ale dziursko Szczerze mówiąc to nie wiem, jak można takie coś wypełnić... Clearfix tu chyba nie da rady... :( pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 Ja bym próbował wikolem, powinien wypełnić, a na pewno nie zniszczy ani owiewki, ani farby jak na przykład CA albo szpachla. Może lekko zgęstniały wikol nakładaj wykałaczką, ewentualny nadmiar i zabrudzenia możesz zetrzeć mokrym wacikiem bez strat w farbie. I tak parę razy, aż się zalepi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 10 Marca 2010 Autor Share Napisano 10 Marca 2010 Zapraszam do galerii viewtopic.php?t=19733 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi