Lukasz15770 Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 (edytowane) Oto model firmy Revell Hawker Hurricane mk ii c. Nie jest ideałem ale lepsze coś niż nic... Ma wady wiem o tym doskanale, lecz nabieram dopiero wprawy i doświadczenia(z czym różnie u mnie bywa: Kto gleby nie zaliczy ten sie w modelarstwem nie zachwyci. Edytowane 11 Lutego 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy1123 Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Mógłbyś wstawić zdjęcia zamiast linków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz15770 Napisano 11 Lutego 2010 Autor Share Napisano 11 Lutego 2010 Sorry za linki ale upload mi nie działa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Upload nie ma nic do rzeczy... załadowałeś fotki na fotosika, wystarczy teraz wstawić odpowiednie kody w znaczniki [img= ] i załatwione. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz15770 Napisano 11 Lutego 2010 Autor Share Napisano 11 Lutego 2010 NIe działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Haha! Niechlujnie wykonany, zle pomalowany i kiepsko sfotografowany. Ale sie nie zniechecaj... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Lukasz15770 - powiedziałem ODPOWIEDNIE kody... na forum jest poradnik dotyczący wstawiania zdjęć, poczytaj. Pod fotką na fotosiku jest przycisk "Pobierz pozostałe kody" Z rozwiniętej listy wybierz odpowiedni (ja dla przykładu dałem miniaturkę, która po kliknięciu otwiera pełne zdjęcie.) Można? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Witam.Dluga droga przed Toba ale sie nie zrazaj.Czytaj,przegladaj forum i probuj.Pytaj kolegow a powinno byc coraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 12 Lutego 2010 Share Napisano 12 Lutego 2010 Witam Co do zdjęć widzę że korzystasz z fotosika więc zaloguj się na swoje konto daj na przeglądaj -> moje zdjęcia po pokazaniu się listy zdjęć na zielono pod każdym masz "pobierz pozostałe kody" znajdziesz miedzy innymi "Miniaturka na forum:" lub "Zdjęcie 500px na forum: " wklejasz link w swoim poście i wuala Co do modelu rozumiem ze malowanie pierwszy raz i pędzlem spoko ale troszkę więcej cierpliwości i bez pośpiechu. Życzę powodzenia przy następnym Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi