Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Oto model firmy Revell Hawker Hurricane mk ii c. Nie jest ideałem ale lepsze coś niż nic... Ma wady wiem o tym doskanale, lecz nabieram dopiero wprawy i doświadczenia(z czym różnie u mnie bywa::) Kto gleby nie zaliczy ten sie w modelarstwem nie zachwyci.

ef734f1dd8096b06.htmlf274d577aa736a0d.html

2806e0487544d921.html

74491113f7a8a469.html

45a84630583fef9b.html

6a545adcb25572c6.html

Edytowane przez Gość
Napisano

Upload nie ma nic do rzeczy... załadowałeś fotki na fotosika, wystarczy teraz wstawić odpowiednie kody w znaczniki

[img= ]

i załatwione.

pzdr.

Napisano

Lukasz15770 - powiedziałem ODPOWIEDNIE kody... na forum jest poradnik dotyczący wstawiania zdjęć, poczytaj.

Pod fotką na fotosiku jest przycisk "Pobierz pozostałe kody" Z rozwiniętej listy wybierz odpowiedni (ja dla przykładu dałem miniaturkę, która po kliknięciu otwiera pełne zdjęcie.)

ef734f1dd8096b06m.jpg

Można?

pzdr.

Napisano

Witam.Dluga droga przed Toba ale sie nie zrazaj.Czytaj,przegladaj forum i probuj.Pytaj kolegow a powinno byc coraz lepiej.

Napisano

Witam

Co do zdjęć widzę że korzystasz z fotosika więc zaloguj się na swoje konto daj na przeglądaj -> moje zdjęcia po pokazaniu się listy zdjęć na zielono pod każdym masz "pobierz pozostałe kody" znajdziesz miedzy innymi "Miniaturka na forum:" lub "Zdjęcie 500px na forum: " wklejasz link w swoim poście i wuala

Co do modelu rozumiem ze malowanie pierwszy raz i pędzlem spoko ale troszkę więcej cierpliwości i bez pośpiechu.

Życzę powodzenia przy następnym

Pozdrawiam