Krzysztof Szymański Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Zdjęcia tego co jes t w środku .Opinie pozostawiam forumowiczom :-) Co do zdjęć nie jestem profesjonalnym fotografem staralem się ująć wszystko. Model żywiczny, skromna ilość częsci, dobrze odwzorowane podziały blach , możliwość pozostawienia otwartej wieżyczki , szkieletowo ale jest odwzorowane podwozie , km i działko moim zdaniem do zrobienia .Odlewy czyste , brak schematu malowanie i instrukcji klejenia ale przy tej ilości częsci to chyba zbyteczne tak by to wygładalo dla "diabłów wzsystkich kategorii" Zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Krzysiu dzięki za In-Boxa. Resztę napiszę Ci na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Z którego roku (wieku) jest ten model ?? Mają ciekawe dwa modele: SCHNEIDER CA.1 oraz A7V z I W.Ś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 16 Lutego 2010 Autor Share Napisano 16 Lutego 2010 Czyli ma się rozumieć że WZ-etów 24 w tej skali jest ogrom i jest w czym wybrać ??Może jakaś podpowiedź w tym temacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 16 Lutego 2010 Share Napisano 16 Lutego 2010 Tylko jaki to wz. 24....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 16 Lutego 2010 Share Napisano 16 Lutego 2010 Czyli ma się rozumieć że WZ-etów 24 w tej skali jest ogrom i jest w czym wybrać ??Może jakaś podpowiedź w tym temacie ?? Piszesz do tego co wyżej ja napisałem?? Chodzi o to z którego roku jest ten model, odlew, bo wygląda, jak by był z drugiej połowy lat '90. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 16 Lutego 2010 Share Napisano 16 Lutego 2010 Bo mniej więcej z tych lat pochodzi skala72 a co? Ktoś robi lepsze lub będzie robił? Myski79 Krzysztof się pomylił bo In-Boxa zrobił na moją prośbę w trakcie rozmowy właśnie o wz.34 i wz.29. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 16 Lutego 2010 Share Napisano 16 Lutego 2010 Bo mniej więcej z tych lat pochodzi skala72 a co? Ktoś robi lepsze lub będzie robił? Myślałem, że to coś nowego, nie widziałem tego modelu wcześniej na oczy, dobrze by było gdyby ktoś wykonał ten model od nowa. No, ale nie ma co marudzić, to samo można powiedzieć o Wz.34 od Aga(i) Ile kosztuje ten model w pln?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 17 Lutego 2010 Autor Share Napisano 17 Lutego 2010 Nowy model jest obecnie dostępny na allero sa tez zdjęcia tego co w środku na oko dosyc podobny zestaw części tylko elementy podwozia metalowe.W sowietach 26 dolcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 18 Lutego 2010 Share Napisano 18 Lutego 2010 Fakt, są mod. wz.34 i 29 w skali 1/72 po 50 zł.. Powiem szczerze, jakość jest marna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 18 Lutego 2010 Share Napisano 18 Lutego 2010 Witam Model ten ma juz ponad 10 lat - taki tez jego poziom. Dzisiaj robiona "matka" wygladalaby inaczej. Jej tworca byl Peter Kuonen (facet od MPK ze Szwajcarii) Model z Alegro wyglada na kopie z dorzuconymi czesciami podwozia. Co do Schneidera C1 i A7V to cos sie tu komus pomylilo. Producentem tych modeli jest RetroTracks (ex- RetroKit) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 Tylko jaki to wz. 24....? Pomylił się chłopak, to wz.29 Zapewne poprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Września 2010 Share Napisano 23 Września 2010 Kiedy warsztat ? Witam, model ten ma juz ponad 10 lat - taki tez jego poziom. Dzisiaj robiona "matka" wygladalaby inaczej.Jej tworca byl Peter Kuonen (facet od MPK ze Szwajcarii) Mam go właśnie w łapie i nie jest źle, a nawet dobrze. Na tych zdjęciach może źle się prezentować bo to żółtek i nie widać wszystkich detali. Nie wiem czy sobie go nie kupię. Zapytam się tego Typa z Tank Modelsa czy nie spuści mi po cenie hurtowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi