Artur Napisano 13 Stycznia 2007 Share Napisano 13 Stycznia 2007 Witam . Mam dylemat ,czy nity na błotniki w Tygrysie powinny być przykryte zimeritem jak na fotce czy wystające poza zimerit?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 13 Stycznia 2007 Share Napisano 13 Stycznia 2007 wg mnie zimmerit powinien dochodzić do linni błotników. Jeśli błotnik odpadł to w miejscu po nim nie powinno być zimmeritu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 13 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2007 No tak, ale mnie chodzi o te kwadraciki, na których był przymocowany błotnik. Czy ma wystawać z zima,czy pozostać na równi z zimem?. (Według mnie to powinien wystawać z zimeritu, ale mogę sie mylić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemysław Szymczyk Napisano 13 Stycznia 2007 Share Napisano 13 Stycznia 2007 No tak, ale mnie chodzi o te kwadraciki, na których był przymocowany błotnik. Czy ma wystawać z zima,czy pozostać na równi z zimem?. (Według mnie to powinien wystawać z zimeritu, ale mogę sie mylić) Bez zimmeritu by nieco wystawało, ale kiedy dumny Niemiec nakładał pastę naokoło "kwadracików" a potem wygniótł wzór, to by pewnie wyglądało tak jak na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 13 Stycznia 2007 Share Napisano 13 Stycznia 2007 Ale jajca to jest ten Tygrys z Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemysław Szymczyk Napisano 13 Stycznia 2007 Share Napisano 13 Stycznia 2007 Ale jajca to jest ten Tygrys z Allegro eee, ale co to ma wspólnego z pytaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 13 Stycznia 2007 Share Napisano 13 Stycznia 2007 Tak to wygląda w oryginale: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 14 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2007 No właśnie tak powinno być orginalnie,dzięki Wojtku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi