Qdłaty Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 No cóż. Z pudła, bez większego przykładania i bez fajerwerków. Generalnie zadowolony jestem z odcienia, tego jak mi kalki się położyły, matowego lakieru humbrola i koloru kurzu jaki udało mi się uzyskać. Można bić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 Miałem kiedyś podobnego, ale został przerobiony na inną wersję. Może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Maciek bardzo fajny humvee (mi się podoba ) Wygląda bardzo realistycznie (tak poligonowo styrany pojazd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 Trochę chyba klej Ci powychodził na bocznych szybkach. Ciekawie wygląda taki mocno przykurzony (aż do "zlania się" kolorów kamuflażu). Szkoda tylko, że nie zrobiłeś śladów wycieraczek. Ogólnie - całkiem całkiem Humvee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 Całkiem całkiem, ale klej na szybach nie wygląda zbyt ciekawie, śladay po wycieraczkach też nie są złym pomysłem, no i lekko nie spasowałeś dachu z ramą przedniej szyby. Ale pomimo tego taki mocno usyfiony wygląda fajnie, chociaż sam bałbym się zakryć wszystko, nad czym się męczyłem wcześniej. Grunt, że Tobie się podoba. P.S. Zjedzcie mnie, ale siatka w osłonie wymaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 21 Lutego 2010 Autor Share Napisano 21 Lutego 2010 Dzięki. Cieszę się że został dobrze przyjęty. A teraz się tłumaczę. Siatka osłony: wiem, wiem, ale nie miałem z czego jej wymienić. Spasowanie dachu: bez komentarza. Maskowanie wycieraczek: Wiem, ale przypomniało mi się o tym już w trakcie kurzenia... no i musztarda po obiedzie. Klej na szybach: no fakt. Zwłaszcza tylna lewa. W sumie mogę je "wybić" i będzie że odpięta. Chociaż w środku raczej nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi