kuba2507 Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Witam Po dlugiej przerwie postanowilem ze cos zrobie. Konkursowy SLR czeka spokojnie z powodu malych komplikacji. Co do Skyline to dostal juz kolorek bazowy wieczorem otrzyma clar. Kolor jak widac szary z palety mitsubishi ktorym mialbyc polakierowany evo 4. Oki koniec gadania pare fotek wrzucam. C.D.N. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Kolorek super. Czy kładłeś podkład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 20 Lutego 2010 Autor Share Napisano 20 Lutego 2010 Oczywiscie ze tak. Bez podkladu by nie bylo juz co skladac :P po lakierowaniu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Bardzo fajny kolorek jak pisal poprzednik Czekam na reszte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Witam! Jakiś czas temu skleiłem ten model więc chętnie popatrzę co inni z nim wyczyniają. Kolorek bardzo ładny. Czekam na foty silnika Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Bardzo, bardzo ładny lakierek , a takie pytanie z innej półki, skad taki fajny stojaczek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Takie "stojaczki" to wyroby TAMIYA - bardzo fajna sprawa. Co do modelu zapowiada się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 21 Lutego 2010 Autor Share Napisano 21 Lutego 2010 Witam. Ciesze sie ze kolorek sie podoba. Kasta otrzymala clar, nie jestem zbyt zadowolony z efektu. Ocencie sami bo w sumie lakier jest ladnie polozony gladki, polerka az taka nie jest potrzebna ale cos jest co mi sie nie podoba tylko nie wiem co:P Jak by sie chcialo komus cos napisac:p to niech pisze smialo :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 nie no jest dobrze wszystko wydaje ci się ze coś nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadzt Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 jest dobrze tylko na tym kolorze ziarno wydaje sie byc grubsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 Lakier wygląda dobrze, może w rzeczywistości wygląda inaczej ale na fotkach z tego co widzę to wydaje się być jak najbardziej OK! Planujesz może jakieś zmiany w modelu? Ja chcę już zobaczyć silnik Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 21 Lutego 2010 Autor Share Napisano 21 Lutego 2010 Prosze bardzo:P Po calym dniu walki z modelem. Chcialbym podwozie przybrudzic ale nie wiem jak sie za to wziac. Pare rzeczy musze poprawic ale to sie jeszcze zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 No no... wygląda bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 25 Lutego 2010 Autor Share Napisano 25 Lutego 2010 Zeby nie bylo ze nic sie nie robi. Musze tylko linie podzialu poprawic. Model ma wiele bledow ale to z tego powodu ze musze ten model skonczyc a nie odstawiac na bok tak jak 6 innych;/ jak ten skoncze to potem pojdzie z innymi z gorki :P Pisac!! :P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 25 Lutego 2010 Share Napisano 25 Lutego 2010 Pisac!! :P:P:PŁadnie ktoś wydriftował ten najwyższy poziom parkingu wielopiętrowego... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 13 Lipca 2010 Autor Share Napisano 13 Lipca 2010 Witam. Maly UP, a wiec tak pomalowane uszczelki. Auto stoi na wszystkich czterech lapach. No i fotka wydechu na zdjeciach nie wyglada niestety za rewelacyjnie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Fajnie się prezentuję. Jak zrobiłeś efekt zużycia na wydechu?? A tam z tyłu to GT-R?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 13 Lipca 2010 Autor Share Napisano 13 Lipca 2010 Tak to jest GT-R gdzies na forum jest temat z nim. A co do wydechu to urzywam tamiya weatherine D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.X Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Wszystko ładnie, ale te światła z przodu dziwnie wyglądają, chyba, że to wina zdjęć. Lakierek ok wydech też. Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolus Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Oczywiscie ze tak. Bez podkladu by nie bylo juz co skladac :P po lakierowaniu :P Jaki podklad i jakie farbki uzyles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 10 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Ja uzywam podkladu tamiya bialego(daje 2 ciekie warstwy i jedna grobsza) a potem maluje lakierami samochodowymi. Lakierujac samochodowkami musisz pierwsza warstwe polozyc bardzo ale to bardzo cienka ze tak powiem przypylic model potem druga juz grobsza a trzecia mokra. Zapytasz dlaczego bo podklad tamiya nie jest pod lakiery samochodowe i lubia sie ze soba wazyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolus Napisano 11 Sierpnia 2010 Share Napisano 11 Sierpnia 2010 Ja uzywam podkladu tamiya bialego(daje 2 ciekie warstwy i jedna grobsza) a potem maluje lakierami samochodowymi. Lakierujac samochodowkami musisz pierwsza warstwe polozyc bardzo ale to bardzo cienka ze tak powiem przypylic model potem druga juz grobsza a trzecia mokra. Zapytasz dlaczego bo podklad tamiya nie jest pod lakiery samochodowe i lubia sie ze soba wazyc. Dziekuje ci bardzo za odpowiedz Czy lakiery samochodowe moga byc w sprau z puszki ze sklepu moto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 11 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2010 Niewiem jak to sie ma do lakierow samochodowych z puszki. Ja maluje Aero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi