ksiadz Napisano 1 Maja 2010 Napisano 1 Maja 2010 No uzbrojenie powinno być inaczej będzie jak żołnierz bez karabinu... dawaj do końca. Obicia troszkę nie pasują może kilka okopceń śladów po płynach eksploatacyjnych Pozdrawiam Cytuj
Roobert Napisano 1 Maja 2010 Autor Napisano 1 Maja 2010 Hmm może faktycznie suchy pędzel nie jest najwyższych lotów. Ciągle mam z tym problem. Pomazania elementów są celowe, nie chciałem aby był jednolity. Co do większego zmatowienia to pomyślę. Muszę kupić jakiś lakier bo brak. W sprawie uzbrojenia to może rzeczywiście dał bym ciała na ostatniej prostej. O ile zasobniki z rakietami dałbym radę wykonać nawet sam to jednak brakuje mi karabinów do przedziału transportowego. Nie ma ktoś na zbyciu dwóch karabinów M60 lub jakiś podobnych montowanych np. na UH-1? edit: Jutro postaram się poprawić suchy pędzel bo jeszcze da radę. Cytuj
Roobert Napisano 3 Maja 2010 Autor Napisano 3 Maja 2010 Zapraszam do galerii: viewtopic.php?p=327164&sid=782ad561f097983c1d747da3d1b15b4e#327164 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi