ksiadz Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 No uzbrojenie powinno być inaczej będzie jak żołnierz bez karabinu... dawaj do końca. Obicia troszkę nie pasują może kilka okopceń śladów po płynach eksploatacyjnych Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 1 Maja 2010 Autor Share Napisano 1 Maja 2010 Hmm może faktycznie suchy pędzel nie jest najwyższych lotów. Ciągle mam z tym problem. Pomazania elementów są celowe, nie chciałem aby był jednolity. Co do większego zmatowienia to pomyślę. Muszę kupić jakiś lakier bo brak. W sprawie uzbrojenia to może rzeczywiście dał bym ciała na ostatniej prostej. O ile zasobniki z rakietami dałbym radę wykonać nawet sam to jednak brakuje mi karabinów do przedziału transportowego. Nie ma ktoś na zbyciu dwóch karabinów M60 lub jakiś podobnych montowanych np. na UH-1? edit: Jutro postaram się poprawić suchy pędzel bo jeszcze da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 3 Maja 2010 Autor Share Napisano 3 Maja 2010 Zapraszam do galerii: viewtopic.php?p=327164&sid=782ad561f097983c1d747da3d1b15b4e#327164 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi