wojtas1983 Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Witam. Moj pierwszy model w kategorii pojazdy wojskowe. Zwylke bawie się w lotnictwo. Do idelanie zrobionych on nie nalezy, ale i tak jak na pierwszy model z pancerki to maleństwo mi się podoba ( zwlaszcza brudzenie "piaskiem" Pozdrawiam i liczę na opinie. [/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesioj Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Do idelanie zrobionych on nie nalezy No właśnie. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chemik Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Nie jest dobrze. - brak łosza, a próby brudzenia - to tak jakby próbować biegać nie umiejąc chodzić - spaczona geometria przedniego zawieszenia - lewitujące przednie koło - niezaszpachlowane szczeliny w kadłubie pojazdu - nie usunięte ślady po łączeniach form - krzywo sklejone gąski wraz z kołami jezdnymi - ślady farby na kadłubie mogą sugerować, że farba przy malowaniu była za gęsta Polecam: Forum Modelarstwo Plastikowe Strona Główna » Tematyka modelarska » Jak to zrobić i jak pokazać » Tajniki modelarstwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bercikLodz Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Kolego nie chce Cie martwic ale ten model wziales z kolekcji pojazdow bojowych i tylko go pobrudziles Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil83 Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 niestety kiepsko. nie poddawaj sie, ćwicz, będzie lepiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ananas24 Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 bercikLodz - jak nie znasz sie to sie nie odzywaj, to jest Italka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtas1983 Posted February 28, 2010 Author Share Posted February 28, 2010 Kolego nie chce Cie martwic ale ten model wziales z kolekcji pojazdow bojowych i tylko go pobrudziles a koego nibypo czym tak sadzisz??? jaki mialo by dla mnie sens wystawianie nie zrobionego przezemnie modelu ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam juszczak Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Koła przednie nie obrobione,"lewitują".Części kadłuba nieoszlifowane,tylny właz gruby jak z betonu.Malowanie niestaranne, a do tzw "brudzenia" to jeszcze bardzo daleko. Wstaw lepsze fotki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Commendante Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Wg mnie przyczyną lewitacji są nie koła lecz krzywe gąsienice, one także w jednym miejscu są w powietrzu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mae Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Jak można pomylić ten model z badziewiem z kiosku :/ W każdym razie model Italki nie jest zbyt dobry i z tego co wiem stary po prostu. Gąski dają kiepściutkie, więc i tak całkiem nieźle je założyłeś. Co do kół, to widziałem gdzieś ten model wykonany przez kogoś innego i również były z tym problemy :] Życzę powodzenia przy kolejnych modelach! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts