wojtas1983 Napisano 25 Lutego 2010 Share Napisano 25 Lutego 2010 Witam. Moj pierwszy model w kategorii pojazdy wojskowe. Zwylke bawie się w lotnictwo. Do idelanie zrobionych on nie nalezy, ale i tak jak na pierwszy model z pancerki to maleństwo mi się podoba ( zwlaszcza brudzenie "piaskiem" Pozdrawiam i liczę na opinie. [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 25 Lutego 2010 Share Napisano 25 Lutego 2010 Do idelanie zrobionych on nie nalezy No właśnie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 25 Lutego 2010 Share Napisano 25 Lutego 2010 Nie jest dobrze. - brak łosza, a próby brudzenia - to tak jakby próbować biegać nie umiejąc chodzić - spaczona geometria przedniego zawieszenia - lewitujące przednie koło - niezaszpachlowane szczeliny w kadłubie pojazdu - nie usunięte ślady po łączeniach form - krzywo sklejone gąski wraz z kołami jezdnymi - ślady farby na kadłubie mogą sugerować, że farba przy malowaniu była za gęsta Polecam: Forum Modelarstwo Plastikowe Strona Główna » Tematyka modelarska » Jak to zrobić i jak pokazać » Tajniki modelarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercikLodz Napisano 26 Lutego 2010 Share Napisano 26 Lutego 2010 Kolego nie chce Cie martwic ale ten model wziales z kolekcji pojazdow bojowych i tylko go pobrudziles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 26 Lutego 2010 Share Napisano 26 Lutego 2010 niestety kiepsko. nie poddawaj sie, ćwicz, będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ananas24 Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 bercikLodz - jak nie znasz sie to sie nie odzywaj, to jest Italka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas1983 Napisano 28 Lutego 2010 Autor Share Napisano 28 Lutego 2010 Kolego nie chce Cie martwic ale ten model wziales z kolekcji pojazdow bojowych i tylko go pobrudziles a koego nibypo czym tak sadzisz??? jaki mialo by dla mnie sens wystawianie nie zrobionego przezemnie modelu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 Koła przednie nie obrobione,"lewitują".Części kadłuba nieoszlifowane,tylny właz gruby jak z betonu.Malowanie niestaranne, a do tzw "brudzenia" to jeszcze bardzo daleko. Wstaw lepsze fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Commendante Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 Wg mnie przyczyną lewitacji są nie koła lecz krzywe gąsienice, one także w jednym miejscu są w powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 Jak można pomylić ten model z badziewiem z kiosku :/ W każdym razie model Italki nie jest zbyt dobry i z tego co wiem stary po prostu. Gąski dają kiepściutkie, więc i tak całkiem nieźle je założyłeś. Co do kół, to widziałem gdzieś ten model wykonany przez kogoś innego i również były z tym problemy :] Życzę powodzenia przy kolejnych modelach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi