zmorka Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2010 Lakier mi w tych dwóch miejscach odskoczył, nie wiem czego to może być wina, podkład Mr.Hobby farbka i rozcieńczalnik Mr.Color, bezbarwny też, próbowałem to zrobic wg wskazówek doświadczonego kolegi, no ale jakos mi nie wyszło. Czyli co malowanko raz jeszcze ? Jeśli tak to jak to się robi w Cleanluxie, bo DOT niszczy plastik ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 Ja wiem czy jest sens się tym przejmować, wada nie jest aż taka duża, nie wiem jak jest w rzeczywistości, ale chyba też aż tak bardzo tego nie widać. Najgorsze są jednak później te wyrzuty sumienia że "mogłem to przecież poprawić" więc jak uważasz, Ja bym tam zostawił. Tak właściwie to lakier perfekcyjnie wygląda, ładnie się błyszczy równo położony, linie jakim sposobem zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2010 Jednak pójdzie do "drobnej" poprawki, jak u lakiernika, czyli same elementy tj. drzwi i błotnik. A wyrzuty miałbym ogromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 Pójdzie do poprawki, a w razie sprzedaży powiedzą że był bity A tak na poważnie to lakierek ładnie położony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 A te linie strasznie ciemne, tak ma być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 Osobiście radzę Cleanlux jest pewniejszy. Dot lub zmiękczyć plastik. Jeszcze jest kret ale tego ja osobiście nie próbowałem :( W Cleanluxie cześci leżały po kilka dni i plastik był nie naruszony a farba schodziłą po przeciągnięciu palcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2010 No więc właśnie, linie chyba za ciemne (będą szare vallejo), a co to tego cleanluxa to są jakieś "odmiany" , czy taki zwykły i nic nie kombinować tylko moczyć i ewentualnie jak długo ? Chyba,że uznam wyższość i poddam się bez walki i zrobię czarny lakier oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 Nie ma żadnych odmian Cleanluxa. Ale działa on (przynajmniej mi) tylko na farbach akrylowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 6 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2010 Dzięki Diesel fan za informację, mam tylko położone farbki Gunze , więc nie powinno być problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 Powiem tak ja testowałem na humbrolach, pactrze, revellu i kilku spreyach marki spray i bez problemu idzie. Można rozcieńczać wodą, lecz wtedy na efekty trzeba czekać dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 20 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2010 Takie pytanie : czy te koła nie będą za duże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 20 Czerwca 2010 Share Napisano 20 Czerwca 2010 Mi się podoba. Nie tan rocznik ale coż http://www.stockwatch.in/files/Nissan-Micra.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Też myślę że są w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 No no już nie takie kółeczko MIcra widziała TE-37 prezentują sie bardzo okazale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 A mi troszkę przeszkadzają te felgi, Micra wygląda na nich jak zabawka, a nie na porządny model, jakim będzie Ale nie są złe, rażą mnie tylko trochę i nie będę się o nie złościł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Rabbit666 jestem podobnego zdania lecz mi się wydaje że są strasznie "ciężkie" do tego autka może dlatego robią takei wrażenie. przydały by się jakieś delikatniejsze felgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 5 Września 2010 Autor Share Napisano 5 Września 2010 Czy takie zestawienie kolorów jest Ok, czy lepiej cała w czerni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 5 Września 2010 Share Napisano 5 Września 2010 Cała w czerni będzie lepiej wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 5 Września 2010 Share Napisano 5 Września 2010 Zdecydowanie cała w czerni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 5 Września 2010 Autor Share Napisano 5 Września 2010 Dzięki, będzie czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 27 Lutego 2011 Share Napisano 27 Lutego 2011 Mam nadzieje, że warsztat wciąż działa;] Co do zestawienia kolorów to dokładam się do opinii, że cała czarna będzie ładniej się prezentować. Szkoda, że nie widzę innych zdjęć (nie otwierają mi się), ale ten lakierek na ostatnim wygląda świetnie. PZdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 27 Lutego 2011 Autor Share Napisano 27 Lutego 2011 Właśnie dzisiaj ją odkurzyłem i postanowiłem, że w międzyczasie robienia Yamahy podłubię przy micrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi