kubisz Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 To fakt. Czyli kolejna moja teoria legła w gruzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagi Napisano 31 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Witam po bardzo dłuuuugiej przerwie Nie miałem jakoś czasu a później chęci na skończenie modelu, ale w końcu w niedzielę się zebrałem i zakończyłem hammera Ogólnie jestem zadowolony, chociaż wiem, że do ideału mu daleko. Mam zamiar za niedługo popełnić kolejnego humvee, będąc już bogatszym o doświadczenia zdobyte na pierwszym modelu Jeszcze takie pytanie. Bo teraz na projekcie grupowym nie można zaczynać nowych wątków. Jest jakieś osobne podforum? Pozdrawiam Kilka fotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Wygląda bardzo zachęcająco Chociaż zdjęcia nie ułatwiają oglądania - zrób nowe przy lepszym świetle na jednolitym tle i załóż osobny temat-galerię (w projekcie oczywiście). Jeszcze takie pytanie. Bo teraz na projekcie grupowym nie można zaczynać nowych wątków. Jest jakieś osobne podforum? Nowy warsztat zakładaj już w dziale [M]Warsztat. Zapraszam także na nowe forum Humvee: http://www.hmmwv-models.yoyo.pl/index.php Dział 1:1 dostępny tylko po rejestracji, ale myślę, że warto - zgromadziliśmy już tam sporą dokumentację o Humvee, dużo większą niż w tym projekcie. EDIT. Pomaluj kierunkowskazy na bokach maski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagi Napisano 31 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Postaram się jeszcze dzisiaj te fotki podmienić na lepsze A co do nowego forum, to napewno się zarejestruję, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Postaram się jeszcze dzisiaj te fotki podmienić na lepsze Oczywiście nowe fotki wrzuć do nowego tematu-galerii. Niech te zostaną tutaj jako zwiastun A co do nowego forum, to napewno się zarejestruję, dzięki! Trzymam Cię za słowo. Na dzień dobry możesz tam też wrzucić galerię tego modelu, bo wyszedł bardzo sympatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi