Marti_nez Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 Spodziewałem się po sobie i po modelu więcej. Niestey, wyszło jak wyszło. Poległem na maskowaniu, które było strasznie uciążliwe i teraz wzór jest trochę krzywy. Później doszły przygody z Sidoluxem i cała reszta, można poczytać w warsztacie. Na plus dodam, ze model jest raczej rzadko spotykany, no i będzie wyróżniał się na półce . Podobają mi się naciągi, nięźle wyglądają. Modelu nie wystawiam do oceny w konkursie. Miłego oglądania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 Witam! Gratulacje za ukończenie tego ciekawego projektu Model zgrabny i mimo niedociągnięć lakierniczych na pewno może wzbudzić zainteresowanie Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 8 Marca 2010 Autor Share Napisano 8 Marca 2010 Dzięki . Te stare samolociki coś w sobie mają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Observer Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 Bardzo ciekawy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 naciągi ci wyszły bardzo ładnie,fakt lakierniczo są niedociągnięcia ale model bardzo ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 17 Marca 2010 Autor Share Napisano 17 Marca 2010 Dzięki za komentarze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 17 Marca 2010 Share Napisano 17 Marca 2010 Po walce jaką stoczyłeś z tym modelem podczas malowania efekt końcowy jest więcej niż zadowalający. Wyrazy uznania za determinację i konsekwencje w działaniach mających na celu ukończenie projektu. Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi