Sherman Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Witam. Sklejalność dobra ale bez rewelacji.Pierwszy mój model w malowaniu zimowym,oczywiście malowany pędzlem.Osobiście patrząc na poprzednie modele jestem z niego zadowolony. Zdjęcia: Pozdrawiam Tomek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam juszczak Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Trochę "krwawi". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lachim1902 Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Jak na początkującego to jest o.k. Ćwiczenie czyni mistrzem. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lachim1902 Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Masz na forum fajny poradnik co i jak robić czytaj zaglądaj i ucz się nowych technik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ironkamil Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Już Ci napisałem, że ten panzergrau nie pasuje ;] no i te zacieki rdzawe do poprawy i lekkiego zróżnicowania barwnego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaszek81 Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 A mnie sie podoba ;) moje deoswiadczenie modelarskie jest na tym samym etapie wiec jestem pelen uznania. (ja tez maluje pedzlami) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej56 Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Wydaje mi się, że zacieki rdzawe trochę za duże. W zimie te pojazdy były bardziej zabrudzone. Ja bym dołożył rdzawe slady w zagłębienia taki rdzawy wash w szczelinach. Ale poza tym dobra robota jak na pierwszy raz pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil83 Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Nie jest najgorzej, przeciętnie, ale to dopiero początki, więc rozumiem. sam się dopiero uczę, więc pewnie bym nie zrobił tego modelu lepiej. i tak należy ci się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sherman Posted March 23, 2010 Author Share Posted March 23, 2010 Dziękuje za komentarze.Planuje poprawić te zacieki ale na razie poprawiam Bradleya i robie Schwimmwagena. Pozdrawiam Tomek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts