Sherman Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 Witam. Sklejalność dobra ale bez rewelacji.Pierwszy mój model w malowaniu zimowym,oczywiście malowany pędzlem.Osobiście patrząc na poprzednie modele jestem z niego zadowolony. Zdjęcia: Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 Trochę "krwawi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lachim1902 Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 Jak na początkującego to jest o.k. Ćwiczenie czyni mistrzem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lachim1902 Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 Masz na forum fajny poradnik co i jak robić czytaj zaglądaj i ucz się nowych technik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 Już Ci napisałem, że ten panzergrau nie pasuje ;] no i te zacieki rdzawe do poprawy i lekkiego zróżnicowania barwnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszek81 Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 A mnie sie podoba ;) moje deoswiadczenie modelarskie jest na tym samym etapie wiec jestem pelen uznania. (ja tez maluje pedzlami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Wydaje mi się, że zacieki rdzawe trochę za duże. W zimie te pojazdy były bardziej zabrudzone. Ja bym dołożył rdzawe slady w zagłębienia taki rdzawy wash w szczelinach. Ale poza tym dobra robota jak na pierwszy raz pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Nie jest najgorzej, przeciętnie, ale to dopiero początki, więc rozumiem. sam się dopiero uczę, więc pewnie bym nie zrobił tego modelu lepiej. i tak należy ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sherman Napisano 23 Marca 2010 Autor Share Napisano 23 Marca 2010 Dziękuje za komentarze.Planuje poprawić te zacieki ale na razie poprawiam Bradleya i robie Schwimmwagena. Pozdrawiam Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi