Robert822 Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Oto popelniony przezemnie model (modele) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 21 Marca 2010 Super Moderator Share Napisano 21 Marca 2010 Hmmm ......... Czemu nie jestem w stanie mieć i robić wszystkiego Miło by było, gdyby polska flota zawitał i pod moją strzechę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert822 Napisano 22 Marca 2010 Autor Share Napisano 22 Marca 2010 Mysle Marcinie ze u ciebie te modela byly by o niebo lepiej wykonane wiec moze dobrze ze narazie ich nie masz to przynajmniej odrazu nie popadam w kompleksy.A do wykonania tych obu modeli sklonila mnie ich cena nabylem je za okolo 6 euro w co sam do dzis nie wierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 A od kiedy na Gromach pokład główny był w kolorze linoleum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert822 Napisano 25 Marca 2010 Autor Share Napisano 25 Marca 2010 A od kiedy na Gromach pokład główny był w kolorze linoleum? Witam. Robilem zgodnie z instrukcia wiec pytanie nalezalo by chyba kierowac do inzynierow z Mirage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 25 Marca 2010 Super Moderator Share Napisano 25 Marca 2010 Witam. Robilem zgodnie z instrukcia wiec pytanie nalezalo by chyba kierowac do inzynierow z Mirage.Dlatego warto posługiwać się wiadomościami z netu - niestety inżynierowie często, z niewiadomych powodów, traktują tematu "po łepkach" wyrabiając sobie tym samym opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skell Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Witam. Robilem zgodnie z instrukcia wiec pytanie nalezalo by chyba kierowac do inzynierow z Mirage. Nie chciałbym nikogo obrażać, ani podkopywać autorytetu producentów modeli którzy przyzwyczaili modelarzy do swoistej samowolki i produkcji zestawów s/f. Inżynierowie to raczej rzemieślnicy, na pewno nie historycy. Na przyszłość - pozostaje kopanie po opracowaniach, planach i zdjęciach - z naciskiem na zdjęcia. Z drugiej strony - modelarstwo "shake and bake" też jest fajne i to same w sobie - zestaw, bez wnikania i git. Pozdrawiam Skell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 28 Marca 2010 Share Napisano 28 Marca 2010 A mnie się podoba, że Kolega nam się rozwija. Porównując pierwsze "macanki" z Prinz Eugenem z tymi tutaj "gromowładnymi" widać znaczny postęp. Wprawdzie farba trochę się świeci na zdjęciach (ale zobaczymy, jak to będzie u mnie ...) i miejscami niektóre rzeczy bym jeszcze wyrównał/przeszlifował, ale i tak ogląda się je przyjemnie, pamiętając, że to roczek już Koledze tutaj stuknął bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert822 Napisano 24 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2010 wielkamucha -dziekuje Ci za mile slowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi