kiwaczek Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Ojjj tak Fajnie to wszystko wygląda ale najbardziej podoba mi się wykonanie "budy". Przydało by się jeszcze delikatnie zaznaczyć linie podziału blach. Witam i dzieki za mile slowa. Oczywiscie linie podzialu beda zaznaczone ale robie to na samym koncu zeby po ich zrobieniu nie dotykac juz kasty zbyt czesto. Teraz zabieram sie do zrobienia uszczelek w oknach i innych chromowanych elementow ktore probuje pokryc folia aluminiowa. Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyja Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Z chęcią zobaczę efekty porycia folią aluminiową, bo sam przy następnym modelu zamierzam tak zrobić. Co do modelu to bardzo mi się podoba, malowanie bardzo fajne. Z chęcią zobaczę jeszcze silnik. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 7 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Witam. Wreszcie silnik prawie gotowy (filtr powietrza jeszcze nie pomalowany do konca). Dorobilem kable zaplonu i bagnet do poziomu oleju. Pozdrawiam i zapraszam do komentarzy. Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Silnik super :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Nie mogę się doczekać galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Silnik świetny a karoseria jak prawdziwa! Jakiej średnicy są te przewody? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 8 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam. Silnik wreszcie w calosci i przednie i tylne lampy skonczone. przy tylnych lampach uzywalem folii metalowej i teraz czas na uszczelki przy oknach. Silnik świetny a karoseria jak prawdziwa! Jakiej średnicy są te przewody? Pozdrawiam! Nie wiem jaka to srednica ale wyglada na pol milimetra. Pozdrawiam i zapraszam do komentarzy. Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Fajowy wozik jeszcze lepiej by wyglądał gdyby to była wersja z silnikiem HEMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 15 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Witam. Maly update, po raz pierwszy uzywalem "Bare-Metal Foil" czyli folii metalowej do robienia uszczelek dookola okien i jestem mile zaskoczony wynikiem. Mysle ze wychodzi duzo lepiej niz malowanie i oczywiscie mniej balaganu. Oto zdjecia i jestem ciekawy opinii kolegow modelarzy farba czy folia? Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyja Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 no mi się bardzo podoba. też tak planuję zrobić w swoim kolejnym modelu. gratuluję, naprawdę świetnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Coraz fajniej się prezentuje. Szczególnie silnik jest miły dla oka Dobrze, że zdecydowałeś się na tę zieleń. Odkąd obejrzałem "Fastlane", zacząłem się ślinić na Muscle Cary w takich kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Bardzo ładnie prezentuje się kasta, szczególnie jej kolor przypadł mi do gustu Silnik też jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Super muscle Folia wydaje się być wzorowo położona Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Bardzo mi sie podoba cały model jak i jego kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Idzie ci ekstra kolorek super ramki okien również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Nic dodać, nic ująć Nie mogę doczekać się efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 17 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2010 Witam. Serdeczne dzieki za te mile slowa ktore dodaja checi do dalszego sklejania Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi