imt Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 Witam, model posiadam już jakiś czas i wprawdzie gdzie indziej pewnie był prezentoawany jednak na naszym forum nie. Jest to chyba jedna z ostatnich chwil kiedy tego in-box'a można zrobić, gdyż w najbliższym czasie model trafi na tzw. warsztat. Na początek okładka. Komentować nie będę bo jak dla nie może być w szarym opakowaniu z jednym napisem co jest w środku. Jedyna uwaga to to, że jest duże. No ale i model do najmnieszych nie należy. kadłub: osłona kabiny w 2 wersjach przyciemniana jasna. Osłona kabiny posiada ze względów technologicznych szew na środku, ale bez większych problemów powinno się go usunąć. dalej kolejne zdjęcia wyprasek: Wstępne połączenie części "na sucho" dokładniejszy opis poszczególnych części pojawi się w relacji. Na zakończenie chciałbym dodać, że model Academy umożliwia wykonanie go w wersji z silnikiem PW jak i GE, czyli z dużym jak i standardowym wlotem powietrza. Dzięki temu istnieje możliwość zrobienia werski polskiej i taka też będzie wykonywana. Niestety naszych znaków narodowych brak, ale liczę że zanim nastąpi moment ich naiesienia będą już dostępne. Czy to w formie kalkomani czy też masek do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 Jak chcesz, to Ci moge podeslac szachownice i numery 4040 na statecznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 21 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2007 pewnie że chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 Napisz mi na pw adres, na jaki mam koperte zaadresowac... EDIT: Jak bys kiedys chcial "szparke" robic, to dostaniesz tez od razu 4041. EDIT2: Jak bys byl zainteresowany, to mam tez oba zeszyty Kagero z monografiami F-16... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 21 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2007 byłbym zainteresowany jak i wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 22 Stycznia 2007 Share Napisano 22 Stycznia 2007 A jak w tym zestawie ma się osłona tablicy rozdzielczej do oryginału? Z moich obserwacji wynika że lekko odstaje od ideału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 22 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2007 Prawdę mówiąc to nie wiem. Pewnie będzie o tym w relacji. Zwrócę na to uwagę i opiszę, choć oczekuję na kabinę i wnęki podwozia od Airesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azawakh Napisano 5 Czerwca 2007 Share Napisano 5 Czerwca 2007 No to czekam na kolejne etapy budowy naszego Jastrząbka Sokoła... Mam nadzieję, ze zbudujesz piękny model naszego najnowocześniejszego odrzutowca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi