RH Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Nie ,nie to nie żaden kawal.Postanowilem pokazac stare dwa modeliki Eduarda nie przesadzając z ponad 15 lat Simensik i Fokkerek D VI w 1:48 gdyz pójda te skorupki na przemial (Co mam poradzić po prostu mi sie już znudzily ) Na ich miejsce przyjda nowe zrobione . Tak ze zanim znajdą się na zlomowisku niech pozostaną w pamięci forumowiczów Może koledzy bedą protestować ,ale moja decyzja jest nie odwołalna Ot takie wiosenne porządki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ari Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Dzieciakom byś je lepiej sprezentował... no ale to twoja IKEA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek38 Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Szkoda maluchów na złom oddawać, może aukcja, a dochód dla Olka? Szkoda pierwszaków , oj szkoda. Pozdrawiam Jarek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted March 30, 2010 Author Share Posted March 30, 2010 Szkoda maluchów na złom oddawać, może aukcja, a dochód dla Olka?Szkoda pierwszaków , oj szkoda. Pozdrawiam Jarek Chyba nie podziela losu smieci ,bo znalazł się sponsor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts