RH Napisano 30 Marca 2010 Share Napisano 30 Marca 2010 Nie ,nie to nie żaden kawal.Postanowilem pokazac stare dwa modeliki Eduarda nie przesadzając z ponad 15 lat Simensik i Fokkerek D VI w 1:48 gdyz pójda te skorupki na przemial (Co mam poradzić po prostu mi sie już znudzily ) Na ich miejsce przyjda nowe zrobione . Tak ze zanim znajdą się na zlomowisku niech pozostaną w pamięci forumowiczów Może koledzy bedą protestować ,ale moja decyzja jest nie odwołalna Ot takie wiosenne porządki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 30 Marca 2010 Share Napisano 30 Marca 2010 Dzieciakom byś je lepiej sprezentował... no ale to twoja IKEA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 30 Marca 2010 Share Napisano 30 Marca 2010 Szkoda maluchów na złom oddawać, może aukcja, a dochód dla Olka? Szkoda pierwszaków , oj szkoda. Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 30 Marca 2010 Autor Share Napisano 30 Marca 2010 Szkoda maluchów na złom oddawać, może aukcja, a dochód dla Olka?Szkoda pierwszaków , oj szkoda. Pozdrawiam Jarek Chyba nie podziela losu smieci ,bo znalazł się sponsor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi