DBauer Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 (edytowane) Moje pierwsze modele:) Pattona kupiłem gotowego z gazetą za 5zł Edytowane 23 Stycznia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 23 Stycznia 2007 Share Napisano 23 Stycznia 2007 slaba fotka , mam tego pattona i tygrysa II poprawilem je i sa good daj lepsze foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 23 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2007 Sorki za jakość ale żeby leprze zdięcia zrobić musze mieć aparat a niestery nie posiadam:) Postaram sie załatwić nowe foty:) to zdięcie robiłem gdy składałem T-34/76 mod 41 z Italieri zresztą wszystkie gotowe mam z italieri a składam StuG IV z dragona i jestem dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 tez mam tego teciaka a Ty ich nie brudzisz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 24 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2007 brudzić zaczołem się uczyć w czasie prac nad panzer IV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 24 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2007 mam nowe foty ale wysłać jeszcze nie moge:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 24 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2007 Oto i nowe foty mam nadzieje że choć troch się spodobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł_12 Napisano 25 Stycznia 2007 Share Napisano 25 Stycznia 2007 Mi się podobaja sczegolnie IV H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł_12 Napisano 25 Stycznia 2007 Share Napisano 25 Stycznia 2007 Mam pytanie: malujesz z areografem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 25 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2007 na aerograf i kompresor mnie nietety nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 25 Stycznia 2007 Share Napisano 25 Stycznia 2007 Nooooo, teraz to całkiem inne kwiatki, fajnie zrobione modele, do kilku rzeczy można się czepiać, ale nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł_12 Napisano 25 Stycznia 2007 Share Napisano 25 Stycznia 2007 I jeszcze cos : jakiej firmy sa te modele?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 25 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2007 Te modele są z Italeri. Ale teraz robie StuG IV z Dragona i dzięki za posty mało ich dostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 26 Stycznia 2007 Share Napisano 26 Stycznia 2007 A jaka to skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 26 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2007 Wszystkie w skali 1/72 i narazie nie planóje innego rozmiaru tym bardziej że nie mam aerografu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 26 Stycznia 2007 Share Napisano 26 Stycznia 2007 Widać że się starasz . Modele spoko. Fotki fajne ci powychodziły(fajne ujęcia). Działaj dalej , pokibicuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 26 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2007 Fot nie robiłem sam Ale panzer IV robiłem tydzień zrobiłym jeszcze jakieś efekty ale nie zabardzo umiem mam też jeszcze mało kolorów farb ale mam zamiar experymentować. Zobaczymy też jak mi ten StuG IV wyjdzie motywóje się też przy robieniu modeli Polami Bitew na Discawery:) mam w planach zrobienie mikro dioramki (1/72) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosteK Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 No, całkiem całkiem Danielu. Te zabrudzenia są fajne na jednym z modeli . Powodzenia w tym STUG'u co go teraz robisz. ps. jeszcze zobaczysz mojego Bradleja ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 30 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2007 Szybko sie zarejestrowałeś Tomku jak na pierwszy dzień po zakończeniu służby wojskowej ps. na tego Bradleja czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 31 Stycznia 2007 Share Napisano 31 Stycznia 2007 chlopaki nie gadajcie tylko pokazujcie co robicie jak dorwe aparat to pokaze rosyjskiego snipera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 31 Stycznia 2007 Share Napisano 31 Stycznia 2007 modele fajne,jak dorwe aparat to pokaże wreszcie moja Merkavę MK.III 1/35,którą niedługo kończe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 31 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2007 skończe tego stuga i też wrzuce nowe foty:) Merkavę MK.III musze zobaczyć a jak ShaDow FoX skończy snajpera to potem tylko na dioramke ze stalingradu i będzie super:)) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 31 Stycznia 2007 Share Napisano 31 Stycznia 2007 no po to kupione caly SOVIET SNIPER TEAM no jakies winetki z klimatem tzreba stworzyc, mozesz juz wrzucic foty zobaczymy co tam porobiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 31 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2007 niestety nie mam swojego aparatu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 31 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2007 I co wy na to ? Nie moge sie doczekać aż go skończe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi