Skocz do zawartości

Jestem nowy ale sie staram:)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Moje pierwsze modele:)

b40c00e40108c0a6.jpg

6533b59f8b284047.jpg

Pattona kupiłem gotowego z gazetą za 5zł:)

Edytowane przez Gość
Napisano

slaba fotka , mam tego pattona i tygrysa II poprawilem je i sa good daj lepsze foty

Napisano

Sorki za jakość ale żeby leprze zdięcia zrobić musze mieć aparat a niestery nie posiadam:) Postaram sie załatwić nowe foty:)

6d83d1b61a1a5b0a.jpg

da24e99b60d18ae8.jpg

to zdięcie robiłem gdy składałem T-34/76 mod 41 z Italieri

zresztą wszystkie gotowe mam z italieri a składam StuG IV z dragona i jestem dobrej myśli.

Napisano

brudzić zaczołem się uczyć w czasie prac nad panzer IV

Napisano

Oto i nowe foty

cfef29ae435cba29.jpg

5add6b733e12ee30.jpg

89c7f04c78bd6b99.jpg

0454d247849c82cd.jpg

d16f6991b364a392.jpg

45d5a433ae697ac7.jpg

eb89d7a811638886.jpg

ef951e33525a49b2.jpg

b3bfbe32f04098d5.jpg

317090a0f26dadf8.jpg

4ec2f012e2c21e12.jpg

1ab0eca53365a496.jpg

7f7dcd0820d040af.jpg

79a016a254d83fe5.jpg

mam nadzieje że choć troch się spodobały

Napisano

Nooooo, teraz to całkiem inne kwiatki, fajnie zrobione modele, do kilku rzeczy można się czepiać, ale nie będę.

Napisano

Te modele są z Italeri. Ale teraz robie StuG IV z Dragona i dzięki za posty mało ich dostaje

Napisano

Wszystkie w skali 1/72 i narazie nie planóje innego rozmiaru tym bardziej że nie mam aerografu

Napisano

Fot nie robiłem sam Ale panzer IV robiłem tydzień zrobiłym jeszcze jakieś efekty ale nie zabardzo umiem mam też jeszcze mało kolorów farb ale mam zamiar experymentować. Zobaczymy też jak mi ten StuG IV wyjdzie motywóje się też przy robieniu modeli Polami Bitew na Discawery:) mam w planach zrobienie mikro dioramki (1/72) Pozdrawiam

Napisano

No, całkiem całkiem Danielu. Te zabrudzenia są fajne na jednym z modeli . Powodzenia w tym STUG'u co go teraz robisz.

ps. jeszcze zobaczysz mojego Bradleja ;) .

Napisano

Szybko sie zarejestrowałeś Tomku jak na pierwszy dzień po zakończeniu służby wojskowej

ps. na tego Bradleja czekam z niecierpliwością

Napisano

chlopaki nie gadajcie tylko pokazujcie co robicie jak dorwe aparat to pokaze rosyjskiego snipera

Napisano

modele fajne,jak dorwe aparat to pokaże wreszcie moja Merkavę MK.III 1/35,którą niedługo kończe

Napisano

skończe tego stuga i też wrzuce nowe foty:) Merkavę MK.III musze zobaczyć a jak ShaDow FoX skończy snajpera to potem tylko na dioramke ze stalingradu i będzie super:))

Pozdro

Napisano

no po to kupione caly SOVIET SNIPER TEAM no jakies winetki z klimatem tzreba stworzyc, mozesz juz wrzucic foty zobaczymy co tam porobiles

Napisano

I co wy na to ? Nie moge sie doczekać aż go skończe