heavy1123 Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Witam, Model wyszedł chyba całkiem nieźle (nie licząc owiewki, która wyszła beznadziejnie ). Sklejało się go całkiem przyjemnie. Warsztat można zobaczyć tu: http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=19774 A teraz zapraszam do galerii: Pozdrawiam. Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Model wyszedł chyba całkiem nieźle (nie licząc owiewki, która wyszła beznadziejnie Embarassed ). heavy1123 zwróciłeś tylko uwagę na owiewkę? Model raczej nie jest skończony: - szpary na łączeniach; - niepotrzebnie zamontowałeś niektóre części; - owiewka jest tragiczna, ale już pisano Ci o tym w "warsztacie"; - nie wiem co się tam dzieje na podwoziu ale golenie są na 100% krzywo zamontowane; - model ma wyraźne linie podziału, ale u Ciebie zniknęły one pod ogromną warstwą farby; - oberwana kalkomania; - antena pomalowana tak aby była; - końcówki łopat śmigła mają bardzo grubą warstwę farby. Nie chcę robić Ci przykrości, ale model wyszedł bardzo słabo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy1123 Napisano 2 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2010 No cóż. Trudno. Mam nadzieję, że inne modele wyjdą mi lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Jeśli nie będziesz tak zasuwał na siłę jak z tym to zapewne tak będzie. Od siebie dodam tylko ze łączenie połówek płata wyszło tragicznie, nie sądzę aby wielką filozofią było spiłowanie a następnie wygładzenie papierem wodnym tego uskoku. Cała resztę wad i błędów wymienił już Constructor. Więc naprawdę trochę więcej zaangażowania, a następne konstrukcje będą na pewno lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 No cóż. Trudno. Mam nadzieję, że inne modele wyjdą mi lepiej. Te modele na twojej stronie są sklejone po Harvardzie? A i zmniejsz ten baner (viewtopic.php?t=40). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy1123 Napisano 5 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Modele były sklejane przed Harvardem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi