jkaluza Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Witam Serdecznie Po ciężkim tygodniu i każdej wolnej chwili dłubania przy modelu wreszcie zamieszczam ukończony model Dodga Oto zdjęcia: To wszystko Pozdrawiam i życzę miłego oglądania... Cytuj
spoxx2006 Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Klasa! . Olbrzymie felgi są Ok, ale brakuje mi trochę "gleby". Ale całość efektowna, czysta i elegancka. Gratuluję, dobra robota Cytuj
Krzychu126 Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Dla mnie bomba Lakier pierwsza klasa Mógłby być trochę niższy ale jest dobrze, świetnie się prezentuje na tych felgach Pozdrawiam! Cytuj
Bodzio Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Dodge prezentuje się bardzo okazale Fajnie dobrane kolorki nadwozia jak i wnętrza. O jakości lakieru nie można chyba nic złego powiedzieć,bo jak dla mnie jest prefecto :spoko: Fela ładnie pasuje do charakteru furki ,tylko opony na przedniej osi pozamieniaj,bo bieżniki masz odwrotnie Pozdrawiam. Cytuj
Marcin M. Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Model piękny, lakier miód - malina . Na jednym zdjęciu widać kawałek kanapy, ale to mały szczegół. Fajny pomysł z ładunkiem na pace . Pozdrawiam, Marcin. Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 4 Kwietnia 2010 Super Moderator Napisano 4 Kwietnia 2010 Witam. Piękny model, ładny kolor i wykonanie. Tylko szkoda, że w komorze silnika jest tak pusto od przewodów. Cytuj
tyrael Napisano 4 Kwietnia 2010 Napisano 4 Kwietnia 2010 SUper ale mam pytanie odnoscnie motocykli jakiej firmy i jak zrobiles kask? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi