jkaluza Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Witam Serdecznie Po ciężkim tygodniu i każdej wolnej chwili dłubania przy modelu wreszcie zamieszczam ukończony model Dodga Oto zdjęcia: To wszystko Pozdrawiam i życzę miłego oglądania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoxx2006 Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Klasa! . Olbrzymie felgi są Ok, ale brakuje mi trochę "gleby". Ale całość efektowna, czysta i elegancka. Gratuluję, dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Dla mnie bomba Lakier pierwsza klasa Mógłby być trochę niższy ale jest dobrze, świetnie się prezentuje na tych felgach Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Dodge prezentuje się bardzo okazale Fajnie dobrane kolorki nadwozia jak i wnętrza. O jakości lakieru nie można chyba nic złego powiedzieć,bo jak dla mnie jest prefecto :spoko: Fela ładnie pasuje do charakteru furki ,tylko opony na przedniej osi pozamieniaj,bo bieżniki masz odwrotnie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Model piękny, lakier miód - malina . Na jednym zdjęciu widać kawałek kanapy, ale to mały szczegół. Fajny pomysł z ładunkiem na pace . Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Kwietnia 2010 Super Moderator Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Witam. Piękny model, ładny kolor i wykonanie. Tylko szkoda, że w komorze silnika jest tak pusto od przewodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 SUper ale mam pytanie odnoscnie motocykli jakiej firmy i jak zrobiles kask? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi