Paweł Czarnocki Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Witam. Chinolek ZTZ-99 już sobie schnie po pierwszym malowanku. Więc postanowiłem spróbować skleić coś co będzie przypominać BRDM-2 w barwach LWP. Na warsztat najpierw wziąłem model Revella. Jest to dokładnie przepak Dragona, porównałem z dwoma pozostałymi "oryginalnymi" Dragonami. Padło na Revella bo miał duże pudło . Następnego "berdka" postanowiłem zrobić z bocznymi drzwiami ale to przyszłość. Na razie szału nie ma. Poskładałem trochę kadłub, nie wszystko jest jeszcze sklejone. Będę wdzięczny za fotki "starych" zielonych BRDM-ów. Oczywiście mogą być i czarno-białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Paweł a masz ty TBiU o berdku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Paweł a masz ty TBiU o berdku? Nie mam. Ale jest na Allegro za dychę. Są tam jakieś ciekawe zdjątka ? Warto nabyć ? No chyba ze masz skany tego zeszytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 używając opcji "free user" dasz sobie radę: http://rapidshare.com/files/76705792/TBiU_024_-_Transporter_rozpoznawczy_BRDM-1_2.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 11 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Na razie szału nie ma, powoluśku coś tam dłubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 planujesz jakieś wnętrze? przez przednie szyby i otwarte włazy widać, że nic nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 14 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2010 planujesz jakieś wnętrze? przez przednie szyby i otwarte włazy widać, że nic nie widać... Włazy będą zamknięte. W środku będzie ziało pustką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 17 Września 2010 Autor Share Napisano 17 Września 2010 W związku z tym, że już dawno model skończony i zaczynam kolejny, pokazuję robocze fotki aby nie było że się opier ......... Pojazd który zaczynam też ma 4 kółeczka ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 już dawno model skończony Eeee no lipa! model ładny ale relacja kwas. daj dla przyzwoitości choć fotki jakieś przyzwoitsze, żeby się można było pogapić. i zaczynam kolejny - chyba wracam do straych spraw, mowa o zaniechanym...BMD rzecz jasna! ( ma więcej kół niż 4) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 Bardzo ladne dla oka modele Pawle:piwo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 Paweł Czarnocki, Gerd ma racje, najpierw na obiad niedokończone modele a później na deser VAB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 17 Września 2010 Autor Share Napisano 17 Września 2010 a później na deser VAB A skąd masz takie informacje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 Tu i ówdzie się wygadałeś :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi