MiroslawG Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Witam wszystkich rozpoczynam relację z budowy 7TP.Doczekałem się wszystkich zamówionych elementów do wykonania modelu,teraz jeszcze kompletuję materiały i zastanawiam się nad wykonaniem.Będzie to moja pierwsza relacja z budowy i pierwsze prace z blaszkami więc liczę na waszą pomoc i uwagi.Proszę o wyrozumiałość ale są to pierwsze zdjęcia wstawiane na forum więc też proszę o uwagi na ich temat. Liczę na waszą pomoc i krytykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 To dobrze, że coraz więcej rodzimych pojazdów pancernych pojawia się na forum. Będę kibicował. Zebrałeś niezłą ilość dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiroslawG Napisano 10 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Teraz zbieram materiały i wszelka pomoc mile widziana, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 siema. no dadatkow sporo, a co z lufa? zycze powodzenia i chetnie sluze pomoca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menago Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Witam Życzę powodzenia. Dawno temu też zacząłem ten model z dokładnie takimi samymi dodatkami. Pokonały mnie błotniki, klejenie ich nie wyszło i teraz wszystko leży czekając na lepsze czasy, czyli takie w których będę w stanie lutować. Niestety model nie oddaje zbyt wiernie oryginału i wymaga przeróbek. Jednak składa się go bardzo przyjemnie, no może poza błotnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amras Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam i życzę powodzenia. Będę pilnie śledził wątek bo po skończeniu tankietki też zamierzam zabrać się za ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 jaki bedzie stopien wiernosci z orginalem, chcesz go odtworzyc w miare dokladnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Mirek popraw zdjęcia bo są nie ostre siadam w pierwszym rzędzie nie licz na taryfę ulgową ;) Oczywiście żartuję ruszaj, zaczynaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiroslawG Napisano 12 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2010 To są moje pierwsze zdjęcia wstawiane na forum ale postaram się poprawić .Myślę nad dopasowaniem tła aby lepiej było widać model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amras Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 siema. no dadatkow sporo, a co z lufa? zycze powodzenia i chetnie sluze pomoca. Przecież jest. Trzecie zdjęcie, dół, lewa strona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Tło powinno być zimne np niebieskie, granatowe do tego co najmniej dwa punkty oświetleniowe, lampki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Amras a no. taka malutka ze nie zauwazylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiroslawG Napisano 13 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) Wanna sklejona To jak na razie tyle, uczę się robienia zdjęć i wstawiania na forum Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 13 Kwietnia 2010 Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Póki co zdjęcia nie są najgorsze, aczkolwiek fajnie by było gdybyś robił je na jasnym, jednolitym tle (np. brystol). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiroslawG Napisano 13 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Następne zdjęcia zrobię już z tłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menago Napisano 13 Kwietnia 2010 Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Będziesz poprawiał linie podziału blach na burtach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiroslawG Napisano 13 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Nigdy nie robiłem modeli z blachami to jest mój debiut,wanna jest tylko punktowo przyłapana więc ją rozkleję i poprawię co trzeba.Dlatego dałem ten model na forum aby skorzystać z waszych uwag i rad. Więc proszę piszcie co mam poprawić i jak najlepiej na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi