Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich rozpoczynam relację z budowy 7TP.Doczekałem się wszystkich zamówionych elementów do wykonania modelu,teraz jeszcze kompletuję materiały i zastanawiam się nad wykonaniem.Będzie to moja pierwsza relacja z budowy i pierwsze prace z blaszkami więc liczę na waszą pomoc i uwagi.Proszę o wyrozumiałość ale są to pierwsze zdjęcia wstawiane na forum więc też proszę o uwagi na ich temat.

IMG_1978.JPG

IMG_1999.JPG

IMG_2003.JPG

IMG_1974.JPG

Liczę na waszą pomoc i krytykę

Napisano

To dobrze, że coraz więcej rodzimych pojazdów pancernych pojawia się na forum. Będę kibicował. Zebrałeś niezłą ilość dodatków.

Napisano

siema.

no dadatkow sporo, a co z lufa? zycze powodzenia i chetnie sluze pomoca.

Napisano

Witam

Życzę powodzenia.

Dawno temu też zacząłem ten model z dokładnie takimi samymi dodatkami.

Pokonały mnie błotniki, klejenie ich nie wyszło i teraz wszystko leży czekając na lepsze czasy, czyli takie w których będę w stanie lutować.

Niestety model nie oddaje zbyt wiernie oryginału i wymaga przeróbek. Jednak składa się go bardzo przyjemnie, no może poza błotnikami.

Napisano

Witam i życzę powodzenia.

Będę pilnie śledził wątek bo po skończeniu tankietki też zamierzam zabrać się za ten model.

Napisano

jaki bedzie stopien wiernosci z orginalem, chcesz go odtworzyc w miare dokladnie?

Napisano

Mirek popraw zdjęcia bo są nie ostre

siadam w pierwszym rzędzie nie licz na taryfę ulgową ;)

Oczywiście żartuję ruszaj, zaczynaj!!!

Napisano

To są moje pierwsze zdjęcia wstawiane na forum ale postaram się poprawić .Myślę nad dopasowaniem tła aby lepiej było widać model

Napisano
siema.

no dadatkow sporo, a co z lufa? zycze powodzenia i chetnie sluze pomoca.

Przecież jest. Trzecie zdjęcie, dół, lewa strona.

Napisano (edytowane)

IMG_2014.JPG

Wanna sklejona

IMG_2016.JPG

IMG_2021.JPG

IMG_2027.JPG

IMG_2028.JPG

To jak na razie tyle, uczę się robienia zdjęć i wstawiania na forum

Edytowane przez Gość
Napisano

Póki co zdjęcia nie są najgorsze, aczkolwiek fajnie by było gdybyś robił je na jasnym, jednolitym tle (np. brystol).

Napisano

Nigdy nie robiłem modeli z blachami to jest mój debiut,wanna jest tylko punktowo przyłapana więc ją rozkleję i poprawię co trzeba.Dlatego dałem ten model na forum aby skorzystać z waszych uwag i rad. Więc proszę piszcie co mam poprawić i jak najlepiej na pw.