Sawicz Napisano 13 Kwietnia 2010 Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Zabraniam , można je tylko obejrzeć. Wraz z postępem prac, będę dorzucał potrzebne kadry ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciuper Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Jeszcze w temacie su 20 pantera/Mastercraft Zajrzyj na tę strone co można wystrugac z tego zestawu, ale trzeba duuuuuużo pracy Powodzenia. http://gallery.rumodelism.com/gallery/img120/m2417.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 można je tylko obejrzeć.Obejrzeć i zapomnieć co się widziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Dzięki ciuper:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 15 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Na razie przerwa techniczna, mam remont w kuchni(parę dni). Po za tym domówiłem żywiczny kokpit, stozek wlotowy, i wnękę podwozia więc może być korekta konfiguracji, żal będzie zamykać kabiny przy włozeniu do wnętrza fajnego kokpitu - zobaczymy jak będzie dobra widoczność przez szkło owiewek to zamknę kabiny. Na razie piłowanie szlifowanie itp. Jak będę miał gotowe jakieś elementy to wrzucę zdjęcia. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Parę fotek z Radomia. Może chociaż trochę pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Nie mogę uwierzyć, że taki zasłużony działacz na rzecz modeli z szachownicami jak Leszek dokonuje takie profanacji Su-22 tym paskudnym malowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciuper Napisano 17 Kwietnia 2010 Share Napisano 17 Kwietnia 2010 Gdyby ktos miał problemy z odnalezieniem 2 części relacji o su 20(17) na tym rosyjskim forum to podaje adres: http://gallery.rumodelism.com/gallery/img120/m2416.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 7 Maja 2010 Autor Share Napisano 7 Maja 2010 Muszę się przyznać że niewiele zrobiłem . Oblaszkowałem zbiorniki i koła oraz wypiłowałem otwory w kadłubie pod wnęki hamulców aero i klapek antypompażowych. W oczekiwaniu na żywiczny kokpit do su zacząłem przygotowywać do malowania morskiego bisiora. Dużo czasu dokończenie bisa nie zajmie, więc lada dzień wznowie pracę nad ''czarną''. Dziś dostałem kokpit, wygląda dość fajnie - będzie żal zamknąć osłony kabin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 14 Maja 2010 Share Napisano 14 Maja 2010 Kosiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 15 Maja 2010 Autor Share Napisano 15 Maja 2010 Fotka z dziś, 305 ma zamalowane szachownice na kadłubie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 15 Maja 2010 Share Napisano 15 Maja 2010 Szkoda, dla mnie uklad z szachownicami na kadłubie i stateczniku pionowym jest - że tak powiem - klasyczny i wzorcowy, nie tylko dla Su-22. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 16 Maja 2010 Autor Share Napisano 16 Maja 2010 Poniżej na fotce wersje podwozia: od lewej goleń z Mastercraft, koła główne i goleń z Bilka, i odlewy żywiczne kół i widelec goleni( wykonane przez życzliwego clonera) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 Fani się niecierpliwią ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2010 Muszę dokończyć Mig-21bis, i wtedy zajmę się su równolegle z Apa-5D. Temat na pewno nie zostanie odłożony. Tydzień, dwa i coś tu będę pokazywał z postepów. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 Rzekłeś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 ile dałeś za żywiczny kokpit do suczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 Apa-5D. Na czym ją Leszek robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 Przy okazji - odlew kół i widelca to jakaś zupełnie jednorazowa historia czy też będzie choćby krótka seria ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2010 ile dałeś za żywiczny kokpit do suczki ? 47zł. Robert Ostrowski-Apa-5D to Ural 4320 z ICM-u skrzyniowy+ żywiczno-blaszana konwersja Apy z Armory. Tak wyglada ten bałagan przed obróbką: Przy okazji - odlew kół i widelca to jakaś zupełnie jednorazowa historia czy też będzie choćby krótka seria ? Tego nie wiem bo nie ja je robię. Producent jesli będzie chciał to się ujawni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 Jakaś mała seria tych kół to byłby dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 Jakaś mała seria tych kół to byłby dobry pomysł. Byłbym chętny na dwa komplety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 Ja też dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 ja również plus kokpity dwa jedno i dwuosobowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 Kokpity pavlowskie są ogólnie dostępne - "selfmade" są koła i widelec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi