Skinn3r Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 (edytowane) Witajcie po raz "enty". Mam co raz więcej pomysłów na modele i co raz mniej czasu Ale doszedł kolejny a niedługo dojdą 2 następne, lecz wsio powoli. Wzorek: Nie zamierzam kupować blach i konwersji - własna robota. Powoli do przodu i niedlugo będą zdjęcia, obiecuję. Edytowane 12 Kwietnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Mam co raz więcej pomysłów na modele i co raz mniej czasu Heh, skąd ja to znam... Skąd znają to wszyscy modelarze... Powodzenia z modelikiem, dobrze, że w 1:72 też ktoś dłubie Humviki EDIT. A o co chodzi z Italeri w tytule tematu? Pewnie miałeś Revell na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 12 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Dzięki za sprostowanie, poprawione. Nie wiem skąd mi się wzięło to Italeri Masz może zdjęcie tyłu tego Humveego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Masz może zdjęcie tyłu tego Humveego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 12 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Gracias senior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 No to będzie ciekawie. Oczywiście na wstępie masz już plusa za temat P.S. Tak nawiasem mówiąc, nie chcę się tutaj niczym chwalić, ale te zdjęcia wykonywane były przez pewnego znajomego w Iraku, gdybym zainteresował się Humvee trochę wcześniej, mielibyśmy zapewne całkiem pokaźną galerie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 12 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Powodzenia z modelikiem Dzięki, dzięki, przyda się na wstępie masz już plusa za temat Cieszę się Jak tylko zobaczyłem zdjęcie tego pojazdu od razu zadecydowałem, że musi trafić do mojej kolekcji, więc będę dokładał wszelkich starań by tak się stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 13 Kwietnia 2010 Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Czy prawa tylna strona też będzie tak wyglądać, jak na drugim zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 13 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Właśnie się nad tym zastanawiam, ale nie gwarantuję, że będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 13 Kwietnia 2010 Share Napisano 13 Kwietnia 2010 spróbuj metodą folii - rozgrzej nad palnikiem albo w goracym oleju - naciągnij na oryginał [ten tylny narożnik] (ze 6 kopii) - potem można znowu pomiąć na gorąco - i dopiero wymiana na modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 13 Kwietnia 2010 Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Albo zrób ładny model sprzed wypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 13 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Albo zrób ładny model sprzed wypadku Chyba tak zrobię, bo szkoda niszczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 13 Kwietnia 2010 Share Napisano 13 Kwietnia 2010 No jest ryzyko. Co prawda jest ryzyko - jest zabawa, ale ta zabawa może się szybko zepsuć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 13 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2010 No jest ryzyko A do tego dodać moje niskie doświadczenie, to wychodzi tragedia. Na razie nie będę kombinował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 13 Kwietnia 2010 Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Na razie nie będę kombinował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 26 Października 2010 Autor Share Napisano 26 Października 2010 Może ktoś nie uwierzy, ale jest postęp z tym modelem Znalazła się ofiara - niedawny wytwór mojej wyobraźni - M1025 z ASK i otwartą paką z KFOR'u; jakoże nie był to model wiarygodny tylko SF to postanowiłem go rozebrać, nie wrzucać nawet zdjęć i wykorzystać do owego polskiego M998 z ASK Zdjęć na razie 'ni ma' bo łaparat się rozjechał :/ Jak tylko dorwę się do zdjęć to w trybie priorytetowym zostaną one tutaj umieszczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi