krzysiekg Napisano 1 Kwietnia 2011 Share Napisano 1 Kwietnia 2011 Jeśli mogę dorzucić swoje trzy grosze to odnośnie pasów polecam wizytę w pasmanterii w dziale ze wstążkami . Jeśli jest dobrze zaopatrzona to na pewno znajdziesz coś w odpowiednim rozmiarze i kolorze, a i sprzedają na metry po około złotówce (przynajmniej u mnie) więc jeden zakup starczy na dłuuugo. Dokładnie tak, ja swój materiał nabyłem na dziale pasmanterii w Leroy Merlin jakieś 4 lata temu za ok. 7-8zł za metr. Pełny wybór wzorów i kolorów. A wygląda to mniej więcej tak: Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAY_R Napisano 1 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2011 Noo, pięknie wygląda. Do Liroj Menson nie chce mi się odpalać auta, ale pod domem jest parę takich stanowisk... Idę na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAY_R Napisano 4 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Już się uporałem z przednim zawieszeniem. Skróciłem kolumnę i wahacze podgrzałem nad kuchenką, żeby je podgiąć do góry. Wszystko ładnie siedzi i koła są na tej wysokości co powinny. Felgi i opony zwęziłem, bo by się nie skręcały. Poza tym nieproporcjonalnie wyglądały. Dziś się wezmę za tył, a dokładniej za wahacze, bo kolumny skrócone, ale wahacze nie dopasowane. Nagazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAY_R Napisano 11 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2011 Nie wiem jak pomalować (nie farbą) tylne lampy i póki co ich nie ma. Jak wyczaję jakieś flamastry to pomaluję. Lakier ma dwie warstwy klaru, nie wypolerowanego zresztą, bo nie mam do tego środków. Poza tym boję się ;) Lepsze zdjęcia dam jak skończę Ogólnie wygląda tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Bardzo fajnie wyszedł. Polerki niema co się bać, ja sam się bałem ale gdy już spróbowałem to przestałem . Z niecierpliwością czekam na galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Wygląda bardzo atrakcyjnie! Też czekam na galerię!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skwarek Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Widzę, że jesteś z Wrocka a tam pełno sklepów z materiałami dla plastyków, architektów. mają tam takie cienkopisy, bodajże micron. Jest bardzo dużo grubości do wyboru. Kosztują 5-6zł a spisują się idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Dżeju świetna Imprezka, podoba mi się Czekamy na tylne lampki i galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi