Skocz do zawartości

Subaru Impreza 555 [REVELL 1:24]

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jeśli mogę dorzucić swoje trzy grosze to odnośnie pasów polecam wizytę w pasmanterii w dziale ze wstążkami . Jeśli jest dobrze zaopatrzona to na pewno znajdziesz coś w odpowiednim rozmiarze i kolorze, a i sprzedają na metry po około złotówce (przynajmniej u mnie) więc jeden zakup starczy na dłuuugo.

Dokładnie tak, ja swój materiał nabyłem na dziale pasmanterii w Leroy Merlin jakieś 4 lata temu za ok. 7-8zł za metr. Pełny wybór wzorów i kolorów. A wygląda to mniej więcej tak:

sub10.jpg

sub11.jpg

Pozdrawiam

Krzysiek

Napisano

Noo, pięknie wygląda. Do Liroj Menson nie chce mi się odpalać auta, ale pod domem jest parę takich stanowisk... Idę na zakupy

Napisano

Już się uporałem z przednim zawieszeniem. Skróciłem kolumnę i wahacze podgrzałem nad kuchenką, żeby je podgiąć do góry. Wszystko ładnie siedzi i koła są na tej wysokości co powinny. Felgi i opony zwęziłem, bo by się nie skręcały. Poza tym nieproporcjonalnie wyglądały. Dziś się wezmę za tył, a dokładniej za wahacze, bo kolumny skrócone, ale wahacze nie dopasowane.

img9644l.jpg

img9672k.jpg

Nagazie

• 8 months later...
Napisano

Nie wiem jak pomalować (nie farbą) tylne lampy i póki co ich nie ma. Jak wyczaję jakieś flamastry to pomaluję. Lakier ma dwie warstwy klaru, nie wypolerowanego zresztą, bo nie mam do tego środków. Poza tym boję się ;) Lepsze zdjęcia dam jak skończę Ogólnie wygląda tak

scaled.php?server=856&filename=1102r.jpg&res=medium

scaled.php?server=403&filename=1103u.jpg&res=medium

Napisano

Wygląda bardzo atrakcyjnie! Też czekam na galerię!! ;)

Napisano

Widzę, że jesteś z Wrocka a tam pełno sklepów z materiałami dla plastyków, architektów. mają tam takie cienkopisy, bodajże micron. Jest bardzo dużo grubości do wyboru. Kosztują 5-6zł a spisują się idealnie.