BEDU Napisano 23 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Dzisiaj stwierdziłem ze pomaluje EVO więc zacząłem kombinować z farbami mieszałem rożne kolory ( ucierpiały na tym moje nowe spodnie i nowa bluzka za którą mama mnie zabije no ale trudno ) za to wyszedł idealny mi się wydaje kolorek dla tego merca więc go pomalowałem wyszedł naprawdę ładnie teraz tylko jeszcze bezbarwny i poskładać do kupy FOTKI: przymiarka lamp jutro dam fotki przy dziennym świetle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 No dobrze wygląda ale mi się zdaje ze z tym czerwonym lepiej by było ale to kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 Czu koła nie powinny być bardziej wysunięte? Bo jakoś tak się lekko wstydzą i chowają się pod nadkolami Ktoś dystanse podkradł P.S. Chodzi mi o tylne koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skwarek Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 Strasznie nie pasują mi te felgi w tym aucie. Są zbyt"gładkie" w porównaniu do ostrych krawędzi karoserii.Poza tym są za duże, nie pasują do auta sportowego, tylko do jakiegoś szpanerskiego wozu na lans. Te oryginalne, po mimo tego że małe wyglądałyby znacznie lepiej IMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 Na światłach zatrzymuje się nowiutki Mercedes i pyrkocząca syrenka. Kierowca syrenki opuszcza szybę (uik,uik,uik) i puka w szybę merca (puk,puk). Kierowca merca opuszcza szybę (bzzzzzzzt) i pyta: - Czego? - No nie ma pan może jakiś kaset video, bo bym se coś obejrzał, a na satelicie lecą same śmieci...? - Nie mam. [skąd taki ciemniak ma video w syrence???]. Następnego dnia sytuacja się powtarza. (uik,uik,uik) (puk,puk,puk). (bzzzzzzzt) - Czego tym razem? - A ma pan może jakieś kiełbaski? Grilla robię z przyjaciółmi i wyczyściliśmy już lodówkę...? - Nie mam. [jaki grill w syrence???] Kierowca Mercedesa ciężko ugodzony w swoje ego postanowił rozbudować samochód o bajery z Syrenki. Spotykają się na światłach. (bzzzzzzt) (puk,puk,puk) (uik,uik,uik). Kierowca merca pyta: - No może pan chce kiełbaski, chlebek na grilla. Mam całą najlepszą kolekcję wideo i inne rzeczy, co tylko panu trzeba. - K***a, to po takie gówno mnie pan z wanny wyciągał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek9666 Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 to byłoo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 24 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2010 Dzisiejsze fotki w świetle dziennym i tarcze hamulcowe i pomalowane felgi ;) FOTKI: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 Ten kolor to final bo jakiś takie nie za hallo. Powinien być zwykły błyszczący czarny i te felgi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 Felgi są super Chociaż tak skromnie się przy nich hamulce prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuch007 Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 Felgi są super Według mnie psują linie tego merca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 Po prostu super czekam z nie cielpriwością na finish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 Według mnie psują linie tego merca Kwestia gustu Dla mnie wyglądają super, faktycznie są ciupkę za wielkie, ale w moim odczuciu nie czynią z tego merca stałego bywalca pod remizą P.S. Najważniejsze, że BEDU się podobają, w końcu modele robi się dla siebie, nie pod publiczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 Przeglądając Twój warsztat kolego BEDU można się przekonać, jak różne są gusta użytkowników forum Ile osób tyle pomysłów. Może trzeba zrobić projekt grupowy Mercedes Benz, albo EVO wtedy każdy da upust swojej wyobraźni Ja też dorzucę swoje 3 grosze. Nadal obstaję przy czerwieni, ale ten kolor też nie jest zły.Felgi moim zdaniem ok, ale hamulce fajniejsze były tamte Brembo. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 kornik_69, brembo może były by fajniejsze, ale nacinane bardziej realne. Nawiercane dominują w sporcie, ze święcą szukać takich w zwykłych cywilniakach widywanych na drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Ja wiem, czy to taki zwykły cywilniak Osobiście nigdy nie widziałem na drodze takiego Mercedesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 No ale jednak za wysokie progi na nawiercane Nawiercane można dopiero teraz zobaczyć w cywilniakach, zawężając w supersamochodach (Audi R8, Ferrari). W autach z tamtej epoki nawet supersamochody (Mercedes CLK-GTR) miały tarcze nacinane. Więc bardziej odpowiednie były by nacinane. A poza tym, już tak od siebie, to poradziłem tarcze nacinane, bo mi się bardziej takie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuch007 Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Ale jak ktoś ma kasę to może sobie wymienić na nawiercane Ostatnio widziałem vectę II gen z nawiercanymi tarczami . Fajnie by to wyglądało ale na dużych felgach bo w orginalnych prawie się nie mieściły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 No może i z malucha stara wyklepać, ale jakoś mało realistyczna ta wizja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Ja tylko powiedziałem jakie hamulce mi się podobają. Znając siebie, to nawet do Trabanta był takie Brembosy chciał zakładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 26 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Chyba nie jest źle FOTKA: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 27 Kwietnia 2010 Share Napisano 27 Kwietnia 2010 Tempo masz naprawdę ekspresowe Parę dni temu zacząłeś a tu już karoseria skończona, detale do wykończenia teraz składać tylko i zrobione Szczerze mówiąc nie sądziłem że uda Ci się tak dobrze wyszlifować maskę, pode czarnym lakierem wszystko wychodzi a ty zrobiłeś to perfekcyjnie. Naprawdę wielki szacun Może trzeba zrobić projekt grupowy Mercedes Benz, albo EVO wtedy każdy da upust swojej wyobraźni Cool Projekt grupowy to całkiem dobry pomysł Wszyscy mają swoje tylko cywilniacy nie. Zrobienie modeli o wspólnej tematyce mogłoby być naprawdę ciekawe. Osobiście proponował bym temat jak w moim podpisie, wiadomo taka rocznica nieczęsto się zdarza, no i kilka ładnych modeli jest, ale oczywiście jak to się mówi każdy inny dobry temat nie jest zły Zachęcam do rozważenia tego pomysłu, zabawa mogła by być całkiem niezłą. pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 27 Kwietnia 2010 Share Napisano 27 Kwietnia 2010 Jak najbardziej popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 27 Kwietnia 2010 Share Napisano 27 Kwietnia 2010 To nie jest zły pomysł. Militarni tworzą hummery, lotnicy łapią się za tupolewa to i może my jakiś projekt grupowy powinniśmy stworzyć? Nie koniecznie Mercedesa, można coś uzgodnić. W końcu czemu mamy by gorsi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 27 Kwietnia 2010 Share Napisano 27 Kwietnia 2010 Tylko najpierw ,trzeba by ludzi zebrać, ustalić konkretny temat odpowiedni dział stworzyć, ale tak jak powiedziałeś nie możemy być gorsi, też coś zróbmy Najważniejsze chętnych znaleźć, no ale z tym chyba nie powinno być problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 27 Kwietnia 2010 Share Napisano 27 Kwietnia 2010 A co z bezbarwnym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi