Skinn3r Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Project Mxxx - czemu taka nazwa Otóż nie wiem jak nazwać to co wpadło mi do głowy. To jest połączenie M998 z M1025 oraz M1114. Humvee w wersji Hard-Top, z otwartą paką i płotkami. Miejscami dla dodatkowych strzelców na pace, z chłodnicą od M1114 oraz wyrzutniami granatów dymnych na dachu. Uzbrojony w M2 + 2x M249 oraz M60 ("strzelnica" dla przedniego pasażera); pancerz ASK i wiele innych bajerów o których jeszcze nie wiem, ale się pojawią Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Skinn3r, kiedy zdecydujesz jaki model chcesz tu zmajstrować - daj znać, żebym mógł wpisać na listę w temacie głównym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinn3r Posted April 22, 2010 Author Share Posted April 22, 2010 Założę nowy temat a jeśli chodzi o ten to napiszę do moda żeby usunął. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts