Sandi Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Pozwoliłem sobie założyć nowy temat, w którym jak zostało wcześniej ustalone będziemy podawać konkretne projekty i w jakim temacie. W tamtym zrobiło się zamieszanie więc tu tylko głosujemy. Jak wiadomo można brać udział kilkoma modelami i w wielu projektach. Teraz tematy: 1) "Subaru" 2) "Pojazdy budowlane i specjalne" 3) "Tuning" 4) "Polskie drogi" 5) "Motorsport" 6) "Muscle cars" Uznaliśmy, że po zdecydowaniu się 12 osób na jeden projekt, poprostu zostanie utworzony. Prosił bym nie pisać nie na temat(jak już coś to w tamtym temacie) Tu piszę jeszcze raz tylko propozycje i to konkretne. Temin jeszcze nie ustalony. Tak, żeby każdy się wyrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Zamierzam wziąć udział w projekcie grupowym: "Budowlane i specjalistyczne", jeśli taki powstanie. Warunek jest taki, że projekt musi trwać co najmniej rok, bo będę sklejał model dość powoli (mało czasu, małe dziecko). Pojazd, jaki zamierzam budować to solówka do przewozu materiałów budowlanych. Obecnie czekam jeszcze na pewne części, nie wiem, kiedy się pojawią. Ten wątek powinien się również znaleźć w dziale "Cywilne", bo część ludzi nie zagląda w inne kategorie (niż "Cywilne") i po prostu mogą przeoczyć temat. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 2 Maja 2010 Autor Share Napisano 2 Maja 2010 Zamierzam wziąć udział w projekcie grupowym: "Budowlane i specjalistyczne", jeśli taki powstanie. Warunek jest taki, że projekt musi trwać co najmniej rok, bo będę sklejał model dość powoli (mało czasu, małe dziecko). Pojazd, jaki zamierzam budować to solówka do przewozu materiałów budowlanych. Obecnie czekam jeszcze na pewne części, nie wiem, kiedy się pojawią.Ten wątek powinien się również znaleźć w dziale "Cywilne", bo część ludzi nie zagląda w inne kategorie (niż "Cywilne") i po prostu mogą przeoczyć temat. Pozdrawiam. Ja także w tym projekcie. Owszem rok musi być, ponieważ takie pojazdy długo się klei. Ja zgłaszam Dafa 10x4 pomoc drogową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Sandi Dzięki za utworzenie tematu, miałem to zrobić wieczorem, no ale po co czekać Ja głosuje na "Tuning" Ten projekt wydaje mi się najciekawszy- niezaawansowane przeróbki, duży wybór modeli, możliwość przedstawienia własnej wizji. Wolał bym niemówić co konkretnie bym w nim zrobił, powiem tylko że bedzie się łączyć z tematem polskie drogi i że figurki będą pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Ja też bym chętnie wziął udział w projekcie "Pojazdy budowlane i specjalne" ale mógł bym startowac tylko z zwykłym manem f2000, na żywo chodzi on pod wywrotką w firmie mojego taty. Niestety troche brak funduszy na wywrotkę, więc jak byście się zgodzili to bym chętnie wystartował!?. I jak projekt trwał by ten rok czy więcej napewno w tym czasie uzbierał bym na wywrotkę i podczepił ją do mańka. Pozdrawiam Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 A ja się zgłoszą do projektu "Tuning" z Corollą AE86 i Scanią 141 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 2 Maja 2010 Autor Share Napisano 2 Maja 2010 Jeśli pojazdy specjalne nie wypalą to też dołączam się do tuningu, poniważ mój truck będzie bardzo tuningowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 (edytowane) Tuning i Motosport pasuje jest w czym wybierać [skyline GTR lub 206WRC ] Edytowane 2 Maja 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Więc i ja jestem na TAK dla Pojazdy specjalne i budowlane (Land Rover recovery) a jeśli nie wypali to Tuning/motorsport bo tu byłby ten sam model (Range Rover off-road) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 2 Maja 2010 Autor Share Napisano 2 Maja 2010 Czyli wstępne podsumowanie: Tuning-4 Specjalne-4 Oby tak delej to będziemy lepić.Pisze wstępne, ponieważ jak specjalne nie wypalą to tuning ma 6, ponieważ 2 modele przechodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 jeśli dojdzie do skutku wystartuję w "polskich drogach". Chciałbym jakiś autobusik scratch. Pewnie to będzie ikarus. Widziałem w sieci darmowy modeli ikarusa w HO. Czas realizacji może nie rok, ale napewno z 6 m-cy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Pewnie to będzie ikarus. Jest żywiczny kit Ikarusa 260 w skali 1/43. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Tuning/Motorsport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 2 Maja 2010 Autor Share Napisano 2 Maja 2010 Tuning/Motorsport Ale kolego nie rozumiem czy albo to albo to czy jedno i drugie czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Mnie piszcie na budowlane/specjalne, z racji zawodu i zainteresowań. Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Ja mogę się podłączyć pod Tuning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 2 Maja 2010 Autor Share Napisano 2 Maja 2010 Tuning-6 Specjalne-5 Polskie drogi- 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Sandi - Tuning... myślę o Mitsubishi Evo lub Skyline GT-R.... ale i Impreza 555 Rally też chodzi mi po głowie... echhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 To i ja bym sie na Tuning pisał ( Ford Mustang '05) albo Motorsport ( peugeot 206 WRC ) . Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Jestem za tuningiem, polskimi drogami i muscle carami heh ciężki wybór Ale ostatecznie jestem za tuningiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Ja także jestem za tuningiem ,tylko nie wiem który model zrobić Czy Monster trucka, Forda Starlinera w wersji custom czy Citroena 2CV Hot-roda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Mimo że nadal obstaje przy Subaru to i chętnie zmierzyłbym się z tuningiem Można mnie pisać na tuning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 2 Maja 2010 Autor Share Napisano 2 Maja 2010 Tuning-9 reszta bez zmian. Sądzę, że tuning w tym tygodniu się zaczne, jeśli tak to do niego z miłą chęcią dołącze. Czyli już prawie 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 2 Maja 2010 Autor Share Napisano 2 Maja 2010 Tak tuning 10. Ja jeden w specjalnych i jeden w tuningu. W tuningu man 6x2 i może jak sie uda w specjalnych też ale tgx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Ja wiadomo że się dołączam , oczywiście do kategorii ''TUNING'' Z jakim się modelem pokarze to jeszcze nie wiem bo mam kilka niezaczętych do wyboru I popieram pomysł żeby prace nad modelem trwały rok , wtedy każdy sobie powolutku zrobi coś ładnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi