gizmo1986 Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Witam kilka fotek pokazanego na innym forum tego modelu Miłego oglądania. [edit:blacman] zmieniono formę wyświetlania zdjęć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okonek Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 No nareszcie cos sie dzieje . Kurna gdzies juz widzialem ten model Fajowy ale jak dla mnie to z drugiej strony kurtyny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Fajny okręt Ci wyszedł. No i jak dla mnie, to akurat z właściwej strony kurtyny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p40 Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 No niezły, ale ja z tej strony kurtyny co Okonek (ostatni zakup to Kuznietzow 1/350 Trumpeter). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okonek Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 ostatni zakup to Kuznietzow 1/350 Trumpeter Nie swiruj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Jestem bardziej zwolennikiem podwodniaków z okresu wojennego, ale i ten nawet podoba mi się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gizmo1986 Posted March 2, 2006 Author Share Posted March 2, 2006 Jestem bardziej zwolennikiem podwodniaków z okresu wojennego, ale i ten nawet podoba mi się Dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p40 Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Andriu nie świruje, jak chcesz mogę ci zrobić fotki modelu. Jest po prostu cool. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gizmo1986 Posted March 2, 2006 Author Share Posted March 2, 2006 Andriu nie świruje, jak chcesz mogę ci zrobić fotki modelu. Jest po prostu cool. A rób fotki, co prawda widziałem juz jak to wygląda w pudle, ale z chęcia popatrze jescze raz, masz racje model jest cool zreszta jak wszystkie nowe modele trumpka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okonek Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Andriu nie świruje, jak chcesz mogę ci zrobić fotki modelu. Nie mi a nam Jasne zrob in-boxa Moze i ja pokaze to samo w 700-ce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p40 Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Jutro zrobię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p40 Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Przepraszam wszystkich, że dotąd nie zamieściłem obiecanych zdjęć wyprasek z "Kuzniecowa" ale miałe w pracy dwa tygodnie świrowania. Postaram się zrobić na jutro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p40 Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 Oto obiecane fotki: to na razie 5 reszta wieczorem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okonek Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 No gitas - tylko zrob osobny temat w nowosciach napisz cos o czesciach bo widze, ze warto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts