gizmo1986 Napisano 26 Lutego 2006 Share Napisano 26 Lutego 2006 Witam kilka fotek pokazanego na innym forum tego modelu Miłego oglądania. [edit:blacman] zmieniono formę wyświetlania zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 26 Lutego 2006 Share Napisano 26 Lutego 2006 No nareszcie cos sie dzieje . Kurna gdzies juz widzialem ten model Fajowy ale jak dla mnie to z drugiej strony kurtyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 28 Lutego 2006 Share Napisano 28 Lutego 2006 Fajny okręt Ci wyszedł. No i jak dla mnie, to akurat z właściwej strony kurtyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p40 Napisano 1 Marca 2006 Share Napisano 1 Marca 2006 No niezły, ale ja z tej strony kurtyny co Okonek (ostatni zakup to Kuznietzow 1/350 Trumpeter). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 1 Marca 2006 Share Napisano 1 Marca 2006 ostatni zakup to Kuznietzow 1/350 Trumpeter Nie swiruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Marca 2006 Share Napisano 2 Marca 2006 Jestem bardziej zwolennikiem podwodniaków z okresu wojennego, ale i ten nawet podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 2 Marca 2006 Autor Share Napisano 2 Marca 2006 Jestem bardziej zwolennikiem podwodniaków z okresu wojennego, ale i ten nawet podoba mi się Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p40 Napisano 2 Marca 2006 Share Napisano 2 Marca 2006 Andriu nie świruje, jak chcesz mogę ci zrobić fotki modelu. Jest po prostu cool. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 2 Marca 2006 Autor Share Napisano 2 Marca 2006 Andriu nie świruje, jak chcesz mogę ci zrobić fotki modelu. Jest po prostu cool. A rób fotki, co prawda widziałem juz jak to wygląda w pudle, ale z chęcia popatrze jescze raz, masz racje model jest cool zreszta jak wszystkie nowe modele trumpka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 2 Marca 2006 Share Napisano 2 Marca 2006 Andriu nie świruje, jak chcesz mogę ci zrobić fotki modelu. Nie mi a nam Jasne zrob in-boxa Moze i ja pokaze to samo w 700-ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p40 Napisano 3 Marca 2006 Share Napisano 3 Marca 2006 Jutro zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p40 Napisano 24 Marca 2006 Share Napisano 24 Marca 2006 Przepraszam wszystkich, że dotąd nie zamieściłem obiecanych zdjęć wyprasek z "Kuzniecowa" ale miałe w pracy dwa tygodnie świrowania. Postaram się zrobić na jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p40 Napisano 26 Marca 2006 Share Napisano 26 Marca 2006 Oto obiecane fotki: to na razie 5 reszta wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 26 Marca 2006 Share Napisano 26 Marca 2006 No gitas - tylko zrob osobny temat w nowosciach napisz cos o czesciach bo widze, ze warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi