PKD4GA Napisano 9 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2007 No to co w nim zostalo? Zrobili z niego smiglowiec dyspozycyjny? - ten radar hmm - raczej chwyt reklamowy - taka moda byla... chyba ze nie ? Wracajac do pytania - to moze cos nowego bedzie zamontowane ? Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 9 Kwietnia 2007 Share Napisano 9 Kwietnia 2007 Radar, jak radar... Ale ta optronika... Zadnego systemu kierowania ogniem? moze cos nowego bedzie zamontowane ? Moze... Ciekawe co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 9 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2007 Radar, jak radar... Ale ta optronika... Zadnego systemu kierowania ogniem? - system zbedny zupelnie, co dwie pary oczu to nie jedna No ale to prototyp jest, moze przeniesli systemy z Ka-52 na inny platowiec i bedzie jeszcze inna wersja... a moze cos nowego wsadza do Ka-52 ? Kto to wie... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusch Napisano 11 Kwietnia 2007 Share Napisano 11 Kwietnia 2007 Superb i to jeszcze "zolta 25" - taka jak ma byc. Sesja zdjeciowa tez mi jest znana - choc ewidentnie brakuje mi paru fotek Da rade zalatwic zdjecie wyrzutnika pulapek - bez pokryw ? Pozdr. Pawel Takie coś mam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 11 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2007 Dzieki Kusch masz w Radomiu browara Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek C Napisano 15 Kwietnia 2007 Share Napisano 15 Kwietnia 2007 Trochę nie na temat , ale myślę że zdjęcie jest ciekawe , i warte obejrzenia ups ! było już wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 15 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2007 Jarek C - dzieki, ale bylo juz tu wstawione i omawiane Przemalowali Ka-52 - calkiem ladnie, ten czarny juz byl troche passe http://airforce.ru/photogallery/zinchuk/ka-52/page_03.htm http://airforce.ru/photogallery/zinchuk/ka-52/page_04.htm Zdemontowano tez radar i optronike... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi