mateuszcholewka Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Witam! O to mój pierwszy model F-117. Firma revell, skala 1:144. Model nie wyszedł zbyt ładnie przez malowanie ponieważ nie rozcieńczyłem farby do właściwej konsystencji. Zdjęcia: Proszę o ocenę. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek38 Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Pierwsze koty za płoty, zdjęcia niestety są słabe i mało co na nich widać, ale i tak Twój model wygląda dość przyzwoicie. Czekam na następny, pozdrawiam Jarek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateuszcholewka Posted May 19, 2010 Author Share Posted May 19, 2010 Witam! Zdjęcia słabe bo mam słaby aparat ale następne zdjęcia zrobię aparatem dziadka. Jest rzeczoznawcą więc ma super aparat. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludlego.mil Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Model fajny trudno się skleja w tej skali ja na razie wszystko sklejam 1/72 ale jakie to maleństwo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostach Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Model z gatunku tych, które musiały powstać. Dobrze, że zdobywasz doświadczenie i wyciągasz wnioski z błędów. Następny na pewno będzie lepszy! pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.Watson Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Bardzo ładnie, jak na pierwszy raz i takiego kurdupla:) (chodzi o model oczywiście) Pamiętaj że każdy kolejny, będzie lepszy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateuszcholewka Posted May 21, 2010 Author Share Posted May 21, 2010 Dzięki za oceny. Teraz sklejam Fairey Swordfish mk I/III. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts