mateuszcholewka Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Witam! O to mój pierwszy model F-117. Firma revell, skala 1:144. Model nie wyszedł zbyt ładnie przez malowanie ponieważ nie rozcieńczyłem farby do właściwej konsystencji. Zdjęcia: Proszę o ocenę. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Pierwsze koty za płoty, zdjęcia niestety są słabe i mało co na nich widać, ale i tak Twój model wygląda dość przyzwoicie. Czekam na następny, pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszcholewka Napisano 19 Maja 2010 Autor Share Napisano 19 Maja 2010 Witam! Zdjęcia słabe bo mam słaby aparat ale następne zdjęcia zrobię aparatem dziadka. Jest rzeczoznawcą więc ma super aparat. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Model fajny trudno się skleja w tej skali ja na razie wszystko sklejam 1/72 ale jakie to maleństwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Model z gatunku tych, które musiały powstać. Dobrze, że zdobywasz doświadczenie i wyciągasz wnioski z błędów. Następny na pewno będzie lepszy! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Bardzo ładnie, jak na pierwszy raz i takiego kurdupla:) (chodzi o model oczywiście) Pamiętaj że każdy kolejny, będzie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszcholewka Napisano 21 Maja 2010 Autor Share Napisano 21 Maja 2010 Dzięki za oceny. Teraz sklejam Fairey Swordfish mk I/III. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi