albert091283 Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Witam Zapraszam do przejrzenia i skomentowania mojego najnowszego dzieła jakim jest RWD-8 S2 (8) Modelik w skali 1/72 (to nie moja skala więc może nie być zbyt idealny) oceńcie sami. Warsztat Pozdrawiam Albert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Model wyszedł świetnie. Bardzo podobają mi się naciągi z czego je robiłeś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 (edytowane) Fenomenalna ta Twoja "Ósemeczka" Może i to nie jest Twoja skala, ale poradziłeś sobie z nią znakomicie. Szczególnie przypadły mi do gustu: kokpit, faktura powierzchni skrzydeł oraz linki. Jak na taki materiał wyjściowy to wycisnąłeś z niego naprawdę wiele. Jedyne co mi nieco nie pasuje to śmigło, którego faktura jest chyba zbyt "grudkowata"... Gratuluję Pięknego Modelu i obserwuję bacznie RWD-6 ! Pozdrawiam Kornik Edytowane 21 Maja 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Gratuluję pięknej 8-ki, dobra robota Każdy, kto kleił ten model, doceni zakres zmian wprowadzonych w tym maleństwie. Bardzo ładnie wyglądają zastrzały, golenie podwozia, no i oczywiście nowe kalki. Jeszcze raz Pozdro Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 21 Maja 2010 Autor Share Napisano 21 Maja 2010 Model wyszedł świetnie. Bardzo podobają mi się naciągi z czego je robiłeś Naciągi są z żyłki 0,06 pomalowane na czarno Jedyne co mi nieco nie pasuje to śmigło, którego faktura jest chyba zbyt "grudkowata"... fakt na zdjęciu to śmigło wyszło paskudnie na żywo nie jest aż tak źle Gratuluję pięknej 8-ki, dobra robota Każdy, kto kleił ten model, doceni zakres zmian wprowadzonych w tym maleństwie. Bardzo ładnie wyglądają zastrzały, golenie podwozia, no i oczywiście nowe kalki. Jeszcze raz Pozdro Jarek Wielki dzięki !!!!! teraz czekamy na Twoje "dziecko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dewertus Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 Piękniusi - chylę czoła, zwłaszcza przed filigranowym powoziem, zastrzałami parasola i olinowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 29 Maja 2010 Share Napisano 29 Maja 2010 Hej! albert091283! Bardzo fajny "erwudziak" Podoba mi się poprawione podwozie i nowe kaleczki. Po zaszpachlowaniu i wyszlifowaniu skrzydeł wygląda zupełnie inaczej niż prosto z pudła. Z rzeczy, które rzuciły mi się w oczy wymienię nienapięte cięgna lotek przechodzące przez skrzydło nad kabiną oraz niezbyt piękna szparę w przedniej części silnika. Ale to w końcu nie Twoja skala Podejrzewam, że w 1/32 to będzie cudo! Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi