knightrider Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Ostatnio kupiłem tego Jeepa. Bo pomyślałem, że skleje se Jeepa . Do modelu kupiłem troche farb i klei no i zacząłem kleić. Narazie skromnie, wyciołem rame a w tej chwili właśnie sklejam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 21 Maja 2010 Autor Share Napisano 21 Maja 2010 I rama gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Poobserwuję temacik, ostatnio dla zabawy sam męczyłem Jeepka tyle że Revella w 1/76.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 22 Maja 2010 Autor Share Napisano 22 Maja 2010 Zacząłem sklejać kabinkę (czy jak to się nazywa) no i mała przymiarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 22 Maja 2010 Autor Share Napisano 22 Maja 2010 W zestawi 2 figurki, jescze do wyszlifowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 Będą jakieś przeróbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 22 Maja 2010 Autor Share Napisano 22 Maja 2010 Może zrobie troche skrzynek itp, bo ten Jeep ma być bez dachu. Tak jak jeździły w Ardenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 Może opancerzenie kabiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 22 Maja 2010 Autor Share Napisano 22 Maja 2010 raczej nie, wzoruje się na filmie kompania braci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 (edytowane) Jeżeli chodzi o skrzynki, to ja polecam żywiczne skrzynki firmy ARMO. Drewnianych ja sam mam 2 zestawy do tej skali i jestem z nich bardzo zadowolony, bo wyglądają o niebo lepiej niż plastikowe czy mojej roboty. No chyba, że zrobione przez Ciebie będą dobrze wyglądały na tą skalę. Ale i tak je polecam. http://www.jadarhobby.pl/armo-72516-skrzynie-drewniane-p-2102.html http://www.jadarhobby.pl/armo-72517-drewniane-skrzynie-p-2103.html Trochę kosztują, ale ich jakość mówi sama za siebie. I co do figurantów. Wyglądają jak kawałki plastiku bez konkretniejszych kształtów. Ja bym z nich zrezygnował i poszukał innych. Nawet i stojących i postawić ich obok Willys-a na jakieś podstawce. Taka ma rada. Edytowane 22 Maja 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 A może rezygnacja z figurek? Mówiąc oględnie wyglądają jak z ciasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 22 Maja 2010 Autor Share Napisano 22 Maja 2010 I co do figurantów. Wyglądają jak kawałki plastiku bez konkretniejszych kształtów. Ja bym z nich zrezygnował i poszukał innych. Nawet i stojących i postawić ich obok Willys-a na jakieś podstawce. Taka ma rada. Do figórek dorobie pare rzeczy, A narazie tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 22 Maja 2010 Autor Share Napisano 22 Maja 2010 Mała przymiarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 IMO nic fajnego z tych ludzików nie wyciśniesz, są masakryczne. Generalnie zachęcam do przeróbek tego modelu, bo nie jest on najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 Potwierdzam - wywal gumisiów bo paskudzą wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi