Pafica Napisano 29 Maja 2010 Share Napisano 29 Maja 2010 Oto i ona. Ciężkoskładalna, ale za to piękna. I tania Czyli Italeri w skali 1/48 Słońca brakuje, więc afrykańskie klimaty jak najbardziej są potrzebne. Fiacik dał dużą frajdę przy budowie i malowaniu-i pokazał mi, że "duża skala" to wyzwanie głównie malarskie, któremu niestety nie do końca podołałem. Na zdjęciach zobaczycie fajfocle, proszek zamiast farby, dziwne i niepotrzebne tłuste zacieki-ale cóż, trzeba próbować. I uczyć się na błędach. Celowo na zdjęciach pokazuje błedy-np. zobaczycie obleśną łopatę-powinienem ją poprawić, ale mi się nie chciało. Tylne lampy, które nie wyszy przezroczyście ani trochę. Krzywą prawą skrajnię, i jeszcze sporo innych. Ale mimo tego, model uważam za nienajgorszy w swojej "karierze". A poza tym, to w końcu Autoblinda. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 29 Maja 2010 Share Napisano 29 Maja 2010 nigdy nie zrozumiem, co ludzie w tym pojeździe widzą, dla mnie osobiście to niezła szkarada... ale to pod adresem Autoblindy a nie twojej pracy. model mi się podoba, pojechałeś odważnie z efektami nie bojąc się eksperymentu i wynik jest bardzo zachęcający. w kazdym razie nie widzę rażących błędów czy niedociągnięć. ale: przyda się tabliczka - skoro jest taki cokół to warto by było go zagospodarować, poza tym model wygląda korzystniej kiedy "podjeżdża" a lufa jest nieco wzniesiona. gratulacje i sklejaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 29 Maja 2010 Share Napisano 29 Maja 2010 świetny, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi