Dolin Napisano 4 Czerwca 2010 Share Napisano 4 Czerwca 2010 (edytowane) Witam kolegów! Mój nowy projekt. Darmowe inspiracji w tym zdjęciu. Dolin 1./503 Verebely (Vráble, SK) 3/1945 Model...... Edytowane 4 Czerwca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolin Napisano 4 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2010 Next step... ------------------------------ My real Tiger II. http://www.dolin.estranky.cz/fotoalbum/FOTO-1939-1945/kingtiger_-s_pz-abt-503_fhh2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolin Napisano 4 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2010 .... Model budynku jest jeszcze pewne opóźnienia! http://www.dolin.estranky.cz/fotoalbum/FOTO-1939-1945/stug-iii-kola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolin Napisano 4 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2010 Eduard.... Interier ...20min (Nie zobaczą go.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolin Napisano 4 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2010 Camo...... (Może to będzie.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 4 Czerwca 2010 Share Napisano 4 Czerwca 2010 Cześć Fajne rzeczy tutaj czynisz, bardzo mi się podoba Tygrys w Twoim wykonaniu. Jak oceniasz ten model? Bo z tego co wiem to ma sporo uproszczeń w stosunku do Dragona. Jak ze spasowaniem wanny z górą kadłuba bo podobno nie jest z tym najlepiej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 4 Czerwca 2010 Share Napisano 4 Czerwca 2010 kurcze, podoba mi sie to kamo lekkie takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 Bardzo sympatycznie wychodzi modelik. Kamuflaż robiony jakąś kredką pastelową i rozcierany pędzelkiem bo mi na taką metodę wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 Ciekawy temat. Chyba jeszcze nie widziałem Tygrysa z tyloma gąsienicami na wieży. Napisz coś o technice nakładania kamuflażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolin Napisano 14 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2010 CześćFajne rzeczy tutaj czynisz, bardzo mi się podoba Tygrys w Twoim wykonaniu. Jak oceniasz ten model? Bo z tego co wiem to ma sporo uproszczeń w stosunku do Dragona. Jak ze spasowaniem wanny z górą kadłuba bo podobno nie jest z tym najlepiej Pozdrawiam Spasowanie wanny z górą kadłuba jest OK. Dragon nemám. ----------- Kamo : Wszystkie pistoletu natryskowego Fegda 203 + Tamiya spraywork kompresor (samodomo ................ Nie pieniędzy. ) + Tamiya Acryl -------------- První pokus o zimu - test! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 Na ostanim zdjęciu mam wrażenie że kolory wieży oraz kadłuba różnią się... prawda to? Poza tym powstaje na prawdę fajny model, czekam na dalsze postępy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Tamija - spasowane idealne kadłuba, jak przysłowiowe lego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi