Gwiazda Piołun Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 Czyli czym kończy się przesadzenie z metaliczną farbą Wybaczcie słabą jakość zdjęć. Robione nową cyfrówką, jeszcze nie wszystko w niej ogarniam. Część granatów dymnych przyklejona randomowo. Lufa od pelotki pękła i musiałem ją skleić, stąd jest nieco krzywa. Miała być podstawka przedstawiająca czołg porzucony w lesie, z towarzystwie różnego złomu (stąd zniszczona farba), niestety matury skutecznie pozbawiły mnie chęci do robienia czegokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 Skala domyślam się że to 1/35 a jaka firma zrobiła ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 Hmmm... Fakt przesadziłeś z metalikiem. Mi ten model wygląda w stylu jakiejś a la metalowej, farbowanej statuetki z jakiegoś konkursu, szczególnie ostatnie zdjęcie. Tylko brakuje szklanej podstawki Zawsze możesz ta warstwę zmyć i pomalować od nowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gwiazda Piołun Napisano 8 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2010 Skala domyślam się że to 1/35 a jaka firma zrobiła ten model. Ech, zawsze zapominam o skali Wszystko dlatego, że na DeviantART podaję ją na szarym końcu. Skala to 1/72, model to Revell. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 Skala domyślam się że to 1/35 a jaka firma zrobiła ten model. A mi się wydaje że 72 Revell-a Sam model dość chaotyczny i niedopracowany, metalizer faktycznie trochę zniszczył model ale jakbyś jeszcze popracował to coś z niego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 Wybaczcie słabą jakość zdjęć. Robione nową cyfrówką, jeszcze nie wszystko w niej ogarniam. Część granatów dymnych przyklejona randomowo. Lufa od pelotki pękła i musiałem ją skleić, stąd jest nieco krzywa. Miała być podstawka przedstawiająca czołg porzucony w lesie, z towarzystwie różnego złomu (stąd zniszczona farba), niestety matury skutecznie pozbawiły mnie chęci do robienia czegokolwiek. Trocę dużo tej przypadkowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Część granatów dymnych przyklejona randomowo Co to znaczy 'randomowo' ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 at random (ang.) - na chybił trafił, przypadkowo. wyraz "randomowo" to zapewne nowotwór powstały po spolszczeniu wyrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi