Gwiazda Piołun Napisano 8 Czerwca 2010 Napisano 8 Czerwca 2010 Czyli czym kończy się przesadzenie z metaliczną farbą Wybaczcie słabą jakość zdjęć. Robione nową cyfrówką, jeszcze nie wszystko w niej ogarniam. Część granatów dymnych przyklejona randomowo. Lufa od pelotki pękła i musiałem ją skleić, stąd jest nieco krzywa. Miała być podstawka przedstawiająca czołg porzucony w lesie, z towarzystwie różnego złomu (stąd zniszczona farba), niestety matury skutecznie pozbawiły mnie chęci do robienia czegokolwiek. Cytuj
imek46 Napisano 8 Czerwca 2010 Napisano 8 Czerwca 2010 Skala domyślam się że to 1/35 a jaka firma zrobiła ten model. Cytuj
szlachcik1 Napisano 8 Czerwca 2010 Napisano 8 Czerwca 2010 Hmmm... Fakt przesadziłeś z metalikiem. Mi ten model wygląda w stylu jakiejś a la metalowej, farbowanej statuetki z jakiegoś konkursu, szczególnie ostatnie zdjęcie. Tylko brakuje szklanej podstawki Zawsze możesz ta warstwę zmyć i pomalować od nowa... Cytuj
Gwiazda Piołun Napisano 8 Czerwca 2010 Autor Napisano 8 Czerwca 2010 Skala domyślam się że to 1/35 a jaka firma zrobiła ten model. Ech, zawsze zapominam o skali Wszystko dlatego, że na DeviantART podaję ją na szarym końcu. Skala to 1/72, model to Revell. Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 8 Czerwca 2010 Napisano 8 Czerwca 2010 Skala domyślam się że to 1/35 a jaka firma zrobiła ten model. A mi się wydaje że 72 Revell-a Sam model dość chaotyczny i niedopracowany, metalizer faktycznie trochę zniszczył model ale jakbyś jeszcze popracował to coś z niego będzie. Cytuj
adam juszczak Napisano 8 Czerwca 2010 Napisano 8 Czerwca 2010 Wybaczcie słabą jakość zdjęć. Robione nową cyfrówką, jeszcze nie wszystko w niej ogarniam. Część granatów dymnych przyklejona randomowo. Lufa od pelotki pękła i musiałem ją skleić, stąd jest nieco krzywa. Miała być podstawka przedstawiająca czołg porzucony w lesie, z towarzystwie różnego złomu (stąd zniszczona farba), niestety matury skutecznie pozbawiły mnie chęci do robienia czegokolwiek. Trocę dużo tej przypadkowości. Cytuj
peter Napisano 9 Czerwca 2010 Napisano 9 Czerwca 2010 Część granatów dymnych przyklejona randomowo Co to znaczy 'randomowo' ? Cytuj
Andrzej_LK Napisano 9 Czerwca 2010 Napisano 9 Czerwca 2010 at random (ang.) - na chybił trafił, przypadkowo. wyraz "randomowo" to zapewne nowotwór powstały po spolszczeniu wyrazu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi